Autor Tema: 2.0 4x4 dsg Kodiaq Style paket?  (Pročitano 7312 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Peace

Odg: 2.0 4x4 dsg Kodiaq Style paket?
« Odgovor #30 poslato: 26. Dec, 2017. 00:20 »

Znas sta bih ti predlozio? Novi xc60. Imaju akciju za 42k fantastican model,dosta opreme (mozes da dodas sta zelis,po meni mu trebaju eventualno vece felne),a prelep je i svez na trzistu,enterijer je fenomenalan.

Zar to za 42k nije stari xc60? Novi model je dosta skuplji...

Sent from my SM-G935F  

• Vozi: Kia Proceed 1.4

Van mreže Maksimus

« Odgovor #31 poslato: 26. Dec, 2017. 09:14 »
Ne ne,bas ovaj najnoviji. Promasio sam,45 je,ne 42 (mada i daljr vrhunska cena za model star par meseci sa odlicnom opremom). Ako o x3 pricas o onom starom modelu,ja o njemu ne bih ni razmisljao,od 2010 na trzistu,sav je mator,a i vec jd izasao novi (da pljusnes 45k i vozis stari model od prvog dana je malo bezveze).
Ovaj xc60 je odlicno opremljen (video sam ga izlozenog u bas tom paketu),odlicna sedista,auto je uzivo prelep,mozda i najlepsi u klasi. Enterijer je svetlosnu godinu ispred kodiaqa,iskreno. Jeste da ima manje opreme,ali ovo je auto koji da je bio dostupan po ovoj ceni kada sam kupovao superba verovatno bi bio moj izbor i pre njega.

Van mreže Peace

« Odgovor #32 poslato: 26. Dec, 2017. 11:12 »
Da, da, vidim... U pravu si... 45990e, ali i dalje je to dobra ponuda...
  • Vozi: Kia Proceed 1.4

Van mreže rocktheroadZapočeo temu

« Odgovor #33 poslato: 17. Feb, 2018. 17:13 »
Nešto slično sam i ja naručio, bas candy White boja. Ono o čemu se razmišljam je da ofarbam branik i plastiku sa strane u tu boju. Isto bih i ofarbao Chrome oko prozora i na hladnjaku u crno.... ima li neko ideju koliko bi to koštalo?
  • Vozi: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 2018 Style 190PS 4x4 DSG

Van mreže vnov

« Odgovor #34 poslato: 17. Feb, 2018. 17:29 »
Čestitam na kupovini odličan je, već su kolege kačile slike jednog rusa koji je sve to farbao, pogledaj http://forum.skodaforum.rs/kodiaq-2017/skoda-kodiaq-slike-i-video/75/
  • Vozi: KAROQ FL, Ex KODIAQ, Ex Octavia A5 FL 1.4TSI ELEGANCE + RS LOOK

Van mreže Maksimus

« Odgovor #35 poslato: 17. Feb, 2018. 17:43 »
Nešto slično sam i ja naručio, bas candy White boja. Ono o čemu se razmišljam je da ofarbam branik i plastiku sa strane u tu boju. Isto bih i ofarbao Chrome oko prozora i na hladnjaku u crno.... ima li neko ideju koliko bi to koštalo?
Sto candy white,jesi video laser white? Candy ima neku zutu nijansu,dok je lassr white bas bela.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #36 poslato: 17. Feb, 2018. 21:18 »
Nije laser bas bela, ali jeste "belja" od Candy. Vuce na zelenkasto. Mislim da ima u mojoj temi negde slika na snegu gde to bas dolazi do izrazaja.

« Odgovor #37 poslato: 17. Feb, 2018. 22:05 »
Sto candy white,jesi video laser white? Candy ima neku zutu nijansu,dok je lassr white bas bela.

Mislim da se za Kodiaq zove Moon White, malo vuce na plavicasto. Uglavnom uzeo sam bez enterijer, pa mi je delovalo da toplija bela bolje ide. Pojma nemam iskreno kako ce se sve to slagati. Kad sam gledao pojedniacno  boje, posto nikad nisu imali obe varijante istovremeno na parkingu, vise mi se svidela Moon White. Medjutim na netu sam nasao zanimljivo poredjenje i vise mi se svidja candy white:

https://goo.gl/v8n7rc

Prvih par slika, doduse superb je u pitanju.

« Odgovor #38 poslato: 17. Feb, 2018. 22:12 »
Čestitam na kupovini odličan je, već su kolege kačile slike jednog rusa koji je sve to farbao, pogledaj http://forum.skodaforum.rs/kodiaq-2017/skoda-kodiaq-slike-i-video/75/

Da, to mi se mnogo vise svidja. Ne znam da li bi se mlatio sa prednjim branikom, definitivno ne bih blatobrane dirao, vec samo zadnji branik mozda ne ni ceo, i ono sa strane. Ali isto tako bih hteo da se resim hroma oko prozora i na hladnjaku. Felne cu da ofarbam, a mozda i kociona kljesta ako se mlatim sa svim tim.

Van mreže Jocalaguna

« Odgovor #39 poslato: 17. Feb, 2018. 22:23 »
Što rek'o Čola:"Ništa ja tu ne bi dir'o". Moj neka ga kakav je.
  • Vozi: Škoda Kodiaq 2.0 tdi 140 kw (190 KS) 4x4 DSG Style 2018 bela

Van mreže Maksimus

« Odgovor #40 poslato: 18. Feb, 2018. 00:19 »
Imaju 3 bele boje:
1. Candy white-vuce na neku zuckastu,slonova kost boju
2. Moon white-vuce na plavkastu
3. Laser white-najcistije bela,ja sam uzimao ponudu za superb u njoj ali na kraju ipak prelomio za crnu
Generalno kodiaqu bela mnogo lepo stoji. Meni se ni malo ne dopada ona plava u kojoj ih je bar 80 posto.

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #41 poslato: 18. Feb, 2018. 00:29 »
Često potežemo ovu temu kao referencu kada je o beloj boji reč
http://forum.skodaforum.rs/octavia-2013/3-boje-belo/
  • Vozi: Yeti