0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Odlican je to auto, imao sam ga malo vise od godinu dana. Cena je ok ako je auto odrzavan i registrovan. Nema taj auto nekih mana. 8v motor (identican kao 1.9 tdi te generacije) bosch sistem ubrizgavanja sto sve interesuje. Potrosnja je otvoreno oko 6l, grad 8. Dpf ume da bude zapusen na toj km, ciscenje ili skidanje.Samo se raspitaj kada je menjano ulje u haldexu, diferencijalu, menjacu i reduktoru. To se menja svakih 60.000. Veliki servis svakih 80.000 sa aftermarket delovima. I nemas brige.
Pomesao si torsen i haldex sistem. Torsen nema nikakvu haldex pumpu. Evo da ti pojasnim slikom zadnji deo auta kod haldex sistema.Zeleni srafovi su za zamenu ulja u haldexu uz to se menja i filter. Sivi srafovi su za zamenu u samom diferencijalu. Isto tako se i napred menja ulje na samom transfer boxu, i u samom menjacu ko zeli. Sto se mene tice menjam i to uvek uz ovo ostalo.
Sto kaze moja gospodja na kraju ces trotinet da kupis Danas smo prosli pored nekog Scouta ali noviji kaze gospodja svidja joj se kako izgleda