0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ako budete hteli da otvorite temu o uljima, pitacu jednog strucnjaka za ulja da dodje na forum da nesto napise, ako je raspolozen i ima vremena naravno. Meni je sto se tice nekih stvari puno pomogao. Mislim da trenutno u Srbiji niko ne poseduje toliko znanje kao doticni gospodin.
Upravo je ova tema namenjena takvim pitanjima i nedoumicama jer se kod skoro svake teme o ulju se provlači ova sumnja a retko neko ima konkretan dokaz da je neko ulje falš, tj. kopija. Stoga nemojte ovde pisati "koje ulje ide u koji motor" već za to otvorite posebnu i konkretnu temu.
Нисам куповао уља сам, ван сервиса (оба аута о која сам се бринуо била су у гаранцији, мој је још увијек) али ме интересује да ли је неко, конкретно по питању Castrol-a, пробао да се обрати њима:http://www.castrol.com/castrol/contacts.do?categoryId=9000070&contentId=7034929Ако немају своју малопродају не видим разлог због ког би крили коме продају, тј. ко има у малопродаји?! Осим тога, интересује ме каква је ситуација са куповином у овлашћени сервисима Škoda-е, из бачве (оно би требало да је оригинал) само у количини која је потребна, без обзира што се не уграђује код њих...баналан примјер, дођем са својом кантицом од 5 литара и тражим да купим уље у количини од 5 литара које би они наплатили као што наплаћују приликом сервиса...?!