Autor Tema: Dobar dizel, gde ste naj zadovoljniji sa kvalitetom, cenom i potrošnjom?  (Pročitano 6360 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže slobodanalex

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
Ovako ako ne valja, back to the pumpa, a ovako...veliki je to rizik barem po meni.

I ako ne valja tesko se dokazuje... ja sam do pre 4 godine tocio na Avia pumpi, i primetio sam po dpf da nije dobro gorivo. Kad me je majstor kad je menjao filter goriva pitao gde sam nabavio D2 prestao sam da sipam tamo. Zalio sam im se ali bezuspesno...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
  • Ugled: -7
Da druže ali AVIA je koliko znam neko udruženje pumpi. Mol, Nis, Gasprom, Lukoil moraju da imaju neki standard.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže dzon

• RallyeSport
  • Ugled: 7
Baš htedoh da pitam kako uopšte dokazati to za loše gorivo (kome se žali za ovo uopšte?), mogu jednostavno da kažu "ko zna šta si sipao ranije" ili "otkud znamo da nisi negde sipao posle nas"... Ne znam za dizel kod Avie, ali i benzin im je blagi užas, primetio sam da mi auto vuče katastrofalno sa njihovim gorivom. (pumpa na raskrsnici Vojislava Ilića i Gospodara Vučića u BG-u)
  • Vozi: Octavia mk1 1.9 TDI Elegance & Fabia mk1 1.2 HTP 12V

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
A to je jedna od prometnijih ulica i trebalo bi da ima dobar kvalitet goriva. Ja već 3-4 godine sipam samo na NIS-u i za sada Bogu hvala nemam problema. Ali naravno samo velike stanice jer kontam da tu ne bi trebalo da zakidaju.

Van mreže observer

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
Cuvajte sve racune od kupovine goriva. Uvidom u stanje km brojaca i poredjenjem sa racunima lako je dokazati gde je izvrsena kupovina.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Tu svest ima jako malo ljudi. Počinjem od sebe, pogledam i bacim.

Van mreže dzon

• RallyeSport
  • Ugled: 7
Ja konkretno čuvam sve račune (uhvatio naviku da ih stavim u novčanik pa jednom u mesec - dva prečistim kad se prepuni), pri tome gorivo u 99% slučajeva sipam na Molovoj pumpi kod Plavog mosta, jedino ako nisam u Beogradu...

Opet, bojim se da je kao i za skoro sve u ovoj državi procedura žalbe prekomplikovana i verovatno besmislena.
  • Vozi: Octavia mk1 1.9 TDI Elegance & Fabia mk1 1.2 HTP 12V

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Pa sad, dok tako razmišljamo ništa se neće ni promeniti zar ne? Svako ima neko pravo i ako se više njih pobuni onda se ipak neko mora zapitati šta ne valja.

Van mreže observer

• Laurin&Klement
Konkurencija na trzistu naftnih derivata je ostra, reklamacije se tretiraju mnogo ozbiljnije nego nekad.
Jedna dizna za CR TDI kosta 600 eur, isplati se imati evidenciju. Jedan A5 ili A4 koverat dovoljan za ceo radni vek auta. Upisete kilometrazu na racun i odlozite, nikakav napor. U koverti nece izbledeti brzo.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Maksimus

• Laurin&Klement
  • Ugled: 31
Imam sve racune od kad sam uzeo auto (navika) ali opet moze da kaze otkud znam da nisi istocio i nasuo djubre? Klizav teren,ako ne prihvate odmah bilo bi natezanja. Mada skoro cuh slucaj da su coveku nasuli pogresno gorivo,odmah prohvatili i sanirali stetu.

Van mreže nidza

• Laurin&Klement
  • Ugled: 31
Za sve slučajeve dokazanog lošeg ili pogrešnog goriva znam da je šteta sanirana. Greške se dešavaju i treba dozvoliti ljudima da ih isprave.

Sent from my SM-N9005  

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Na mreži 2 Busy

• Laurin&Klement
Već godinu dana Ecto Evrodizel na Lukoil pumpama. 5 RSD popusta mi je sasvim dovoljno.

Послато са D6603  

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Lukoil pumpi nekako malo ima, ali ne znam iz kog razloga. Sipao jednom benzin dok sam vozio Megana i bio sam zadovoljan. Nadam se da će Shell ili Agip da se prošiti na naše tržište pa da vozimo onako kako treba i bez lampica.

Van mreže IGOR 955

• Laurin&Klement
  • Ugled: 5
Ne znam dal si ozbiljan ali se ne bih nikada igrao sam tim iz mnogo razloga :). Ne daj Bože da nije čisto, ode mast u propast. Ovako ako ne valja, back to the pumpa, a ovako...veliki je to rizik barem po meni.
Ne znam jesi li ti ozbiljan, ali to gorivo iz rezervoara je sipano u kamion, da isti ode do Engleske, Spanije ili neke druge zemlje, minimum 2000 km u krugu...Mislis da to gorivo nije kvalitetno? Ili nisi dobro razumeo, pa si mislio da kupujem od vozaca FAP-ovog kamiona iz gradske cistoce?
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Pa onako napisano sam skapirao malo drugačije.