Autor Tema: KAROQ kupovina, rok isporuke  (Pročitano 61409 puta)

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Tester

Odg: KAROQ kupovina, rok isporuke
« Odgovor #225 poslato: 23. Avg, 2019. 16:12 »
Zdravo drugari, razmatram kupovinu karoq 1.0 tsi. Interesuje me da li ste zadovoljni tim motorom i koja je realna prosecna potrosnja u gradu?
Hvala na odgovorima

Van mreže ljusasd

« Odgovor #226 poslato: 24. Avg, 2019. 00:18 »
Evo odgovorio je već na to pitanje kolega Karlheinz

http://forum.skodaforum.rs/karoq-2017/karoq-1-0tsi-test-utisci-informacije/msg103764/#msg103764

A nisam siguran da ima kolega na forumu koji poseduju Karoq 1,0 TSI.

• Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Van mreže hardmax

« Odgovor #227 poslato: 31. Avg, 2019. 14:02 »
Evo update-a za sve koji planiraju da poruče Karoq.
Auto sam poručio prve nedelje maja i probijamo rok isporuke od 120 dana jer auto neće biti isporučen prve nedelje septembar već sredinom oktobra po poslednjoj informaciji.
Tako da ako planirate da poručujete Karoq računajte na 5-6 meseci rok isporuke.
Ko je u mogućnosti svakako mu savetujem vozilo sa lagera mada je slaba ponuda jeftiniji modela dok 2.0TDI DSG Style od 30k+ uvek ima na stanju.

Sent from my LYA-L29  

• Vozi: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Xtronic 2024 - Ex Škoda Karoq 1.0 TSI

Van mreže sis11

« Odgovor #228 poslato: 01. Sep, 2019. 22:35 »
Evo update-a za sve koji planiraju da poruče Karoq.
Auto sam poručio prve nedelje maja i probijamo rok isporuke od 120 dana jer auto neće biti isporučen prve nedelje septembar već sredinom oktobra po poslednjoj informaciji.
Tako da ako planirate da poručujete Karoq računajte na 5-6 meseci rok isporuke.
Ko je u mogućnosti svakako mu savetujem vozilo sa lagera mada je slaba ponuda jeftiniji modela dok 2.0TDI DSG Style od 30k+ uvek ima na stanju.

Sent from my LYA-L29

A sta si porucio, koji model/motor/oprema??
  • Vozi: Skoda Karoq

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #229 poslato: 02. Sep, 2019. 23:47 »
Piše mu u potpisu posta, vidljivo je iz desktop/mobilnog prikaza foruma, ali nije vidljivo preko TapaTalka, da čeka Karoq 1.0TSI.  :RR)
  • Vozi: Yeti

Van mreže hardmax

« Odgovor #230 poslato: 05. Sep, 2019. 11:58 »
Poručio sam Ambience opremu sa dodatkom oko 1600€ opreme, (felne 17, bolero, smartlink, hill assist, tempomat, multi volan...)
Navodno je problem sa isporukom TSI motora jer je velika potražnja u odnosu na dizel jer su masonvno u EU svi počeli da kupuju benzince tako da se ovo odnosi na 1.0 i 1.5 TSI motore , a što se tiče dizela kažu da je rok isporuke do 3 meseca.
« Poslednja izmena: 05. Sep, 2019. 12:05 hardmax »
  • Vozi: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Xtronic 2024 - Ex Škoda Karoq 1.0 TSI

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #231 poslato: 14. Sep, 2019. 13:35 »
Gledam cenovnik za Karoq sa aktelnom Ambition serijskom opremom i osim sistema ESC i airbagova , ne vidim ništa drugo od bezbednosnih sistema kao što je ABS i drugi , dok u Style paketu vidim još samo "kontrolu pri vožnji u brdima". Da li je moguće da se Karoq isporučuje bez ABS-a ili se to podrazumeva. Možda može da odgovori neko ko je nedavno preuzeo ovakav auto.
  • Vozi: Dacia Logan

Van mreže fobia24

« Odgovor #232 poslato: 14. Sep, 2019. 14:07 »
Podrazumeva se

Poslano z mojega SM-G965F z uporabo Tapatalk

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #233 poslato: 14. Sep, 2019. 22:26 »
Hvala. Čudno da to nisu naglasili.
  • Vozi: Dacia Logan

Van mreže Maksimus

« Odgovor #234 poslato: 15. Sep, 2019. 10:48 »
Nisu naglasili jer su ti sistemi obavezni za sva nova vozila unazad 15-20 godina. I esp je standard jos od tipa 2010te.

Van mreže MarkoPN

« Odgovor #235 poslato: 11. Sep, 2020. 12:49 »
Pozdrav i od mene. Skoro sam (pre nedelju dna) naručio Karoq-a, u braon boji, 1.6 tdi. Rekli su mi u AK Čačak da je isporuka za 60 do 90 dana, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa tim vremenom isporuke. Jel ću stvarno morati da čekam Novu godinu dok stigne ili to u praksi ide brže...?  Hvala.
  • Vozi: Opel Zafira 1.8i i Citroen C3 1.4 hdi

Van mreže toleander

« Odgovor #236 poslato: 12. Sep, 2020. 10:25 »
Kada sam, prosle godine, porucio Kodiaqa, bas u Auto Cacku, obecani rok je bio 70 dana. Dobio sam auto posle 105 dana od porudzbine. To je moje isukustvo.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4 DSG 2019

Van mreže NikolaK87

« Odgovor #237 poslato: 12. Sep, 2020. 10:51 »
Meni su za oktaviju rekli da je 90 dana inače, ali da bi se ogradio zbog korone, diler mi je rekao 120 dana. Ali da će verovatno stići pre jer je benzinac. I stigao je u Srbiju za oko mesec i po. Tako nešto je bilo da će biti proizveden i posle nekoliko dana je stigao. Ajde da kažem 50ak dana, morao bih da proverim tačno.

Van mreže Super 20

« Odgovor #238 poslato: 12. Sep, 2020. 11:53 »
Pozdrav i od mene. Skoro sam (pre nedelju dna) naručio Karoq-a, u braon boji, 1.6 tdi. Rekli su mi u AK Čačak da je isporuka za 60 do 90 dana, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa tim vremenom isporuke. Jel ću stvarno morati da čekam Novu godinu dok stigne ili to u praksi ide brže...?  Hvala.
Nema pravila. Ja kada sam narucio Superb 2.0tdi, 2016god rekli su mi cekanje do 3 meseca, a auto sam dobio za 1 mesec od narudjibine. Neko manje neko vise ceka, mada ovo je iskustvo pre korone. Ako stanje ostane ovako kako je dobices u roku auto, ako od oktombar krene nesto bezveze onda moguce je i rok da ti bude produzen. Ako imas drugi auto za voznju dok cekas ne zamaraj se, a ako ti je ovaj jedini sta ga cekas onda... JBG-srecno.
  • Vozi: Superb

Van mreže fobia24

« Odgovor #239 poslato: 12. Sep, 2020. 12:14 »
Verujem da ces dobiti bas u tom roku od 60 do 90 dana. Ako se ne zatvori fabrika opet u Ceskoj zbog toga sto tamo divlja korona sada. Oni prave po porudzbini i ne stancuju lagere kao japanci i korejanci. Sa stanovista kupca je to prednost u normalnim prilikama koje odavno nisu takve za evropske proizvodjace.