0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
5+ meseci
To se sećam za tekstove sa foruma, ali nema ni jedan zvaničan članak. Recimo, škoda je smanjivala proizvodnju u vreme krize, odmah vesti u štampi, pa afera sa gasovima kod vagena, afera u micubišiju, pežou... Odmah vesti, a ovde ništa. Samo po forumima što se međusobno ljudi dopisuju. Peđa je ovde kačio skoro link gde je prodaja škode rekordna u februaru. Opet nejasno kako ako imaju zastoj u isporukama i ljudi nisu dobili auta. Moguće da nije masovni problem. Pregovaraj sa njima, ja mislim da je veća šansa da ti isporuče auto pre isteka roka ako hoće da izađu u susret jer su oni krivi, svi ukupno. Neka se angažuju da ide u prioritet.
Da, u Austriji, spram informacija koje su ti dali u tom momentu. U Srbiji mi ta informacija ne znači, nažalost. Pogotovo što sam prisustvovao u januaru kada je stigao Karoq koji je naručen u novembru (što se u slučaju Austrije ne bi desilo još 2 meseca).
- rabat / dodatna oprema o trošku Škode zbog neispunjenja roka (pošto je sa 10. proizvodne nedelje pomereno na 25. proizvodnu nedelju, dakle rok za 150% duži od originalnog, biću prilično zahtevan). - dogovor oko otkupa mog sadašnjeg auta (registracija ističe 1.6.) - otkup je dogovoren s njima ali tada je bila ideja da će Karoq stići do kraja marta, želim da sada preciziramo da ću 31.5. ja njima predati moj auto a oni meni novac + ovo sledeće- zamensko vozilo od 1.6. do momenta kad stigne Karoq (ne mora nešto ogromno/novo, ali neću baš ni Fabiu)- šta s odobrenim lizingom koji ističe do kraja meseca i obzirom da ću imati nove i dodatne troškove oko dokumentacije za ponovno odobrenjeNa sastanku ću krajnje otvoreno reći isto što sam i ovde napisao, i takođe reći da imam nekoliko opcija za druga vozila sa daleko boljom opremom u tom cenovnom rangu koja mogu da preuzmem odmah jer su na lageru, tako da moraju da mi ponude korektne uslove ili da mi vrate depozit i da se razilazimo.
Prosustvovao si isporuci pilot serije. Ko zna kada je to naruceno. Modeli koji su naruceni unapred za auto kuce i neki za prodaju. Tada jos nije krenula navala.
Škoda kada dobije narudžbinu kreće u proizvodnju, šteta što AČ nije ozbiljniji da pravi zalihe. Novaca imaju, samo treba i volje,