Autor Tema: Neće u brzine?  (Pročitano 13294 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže TurboZapočeo temu

Odg: Neće u brzine?
« Odgovor #30 poslato: 30. Sep, 2013. 14:56 »
Autočačak.

Van mreže bokilava

« Odgovor #31 poslato: 30. Sep, 2013. 16:05 »
Matori ne daj se, sacekaj da se slegne, garant su oni nesto malcice zeznuli i sad se peru... kao skidali smo menjac i te fore, i sad kao ne znaju sta je a vratili menjac nazad hehe ...
Neku glupost su ucinili i sve je to ok, ne brini ponovo ces ti da uzivas u saltanju brzina na toj skodi  ;)

Van mreže Neba

« Odgovor #32 poslato: 30. Sep, 2013. 16:48 »
Jel ima kakav feedback ? ???
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

« Odgovor #33 poslato: 30. Sep, 2013. 17:30 »
Ima. Vratili su sve nazad i ne moram ništa da platim. Hm, sumnjivo. Sutra detalji kad preuzmem auto. Danas ne stižem.

« Odgovor #34 poslato: 01. Okt, 2013. 20:43 »

U ovoj sklopki br. 13 je bio problem.

Kaže: Izvršena detaljna provera menjača. Ako se problem ponovi, poručiti deo 02U 311 490 B (ovo B je precrtano i upisano hemijskom C) - skupina viljuški menjača s vođicama.

Jesu li mogli to da pokrive?

Prvo nisu hteli da mi daju kopiju naloga što inače uvek dobijem, nevoljno su mi iskopirali sve. Ali kada je video da ne idem nigde bez kopije nije imao kud. Inače vidim neku belu zaptivnu smesu na spoju dela menjača tako da su sigurno nešto skidali. Sad sve fercera kao i uvek.

Na mreži bugarin

« Odgovor #35 poslato: 01. Okt, 2013. 21:07 »
napisah na brzinu sa telefona post, pa obrisah jer sam shvatio da se nisam lepo odrazio.

ne verujem da su bas mogli da iskrive ali su svakako mogli da ostete.
ako su iole bili nepazljivi pri vracanju sajli i stelovanju istih, ili ako su skidali ceo mehanizam, vrlo je lako moglo da se desi.

opet, bitno je reci sledece: "MOGLI" SU DA IZAZOVU KVAR.

mozda i nisu, mozda je jednostavno doslo do zamora materijala.

mada, po njihovom ponasanju i postupcima, sakrivanju i nevoljnom davanju kopije naloga.......sve navodi na to da su oni izazvali kvar na tvom autu :(
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #36 poslato: 01. Okt, 2013. 21:23 »
I na njihovom nonšalantnom opraštanju cifre od 16500 dinara za ruke za auto koji nije u garanciji.

Na mreži hakkler

« Odgovor #37 poslato: 01. Okt, 2013. 22:08 »
onda si dobro i prošao..ako nisu naplatili?

bijela smjesa na spoju mjenjača?
valjda tamo di je šaltgebla..birač brzina?
može biti neka vrsta ko tovatne silikonske masti..da lakše klizi.

savjet..manje peri motorni prostor..em radi alternatora ..em radi toga birača brzina.
manje ćeš imat takvih problema.

osobno sam imao problem sa kvazi majstorom iz autopraone kad mi je oprao motor.
ostao na drugoj i četvrtoj brzini..1.3..5..je bio sf za pogodit.

riješeno kod kuće kao PP s tovatnom masti..i još poslije u ovlaštenom sa tom nekom njihovom maščobom.

ma opčenito manje peri auto..duže će ti trajat  C:-)

« Odgovor #38 poslato: 01. Okt, 2013. 22:14 »
Motorni prostor je kod mene jednom ispuškiran, radio je pro(Shine) i od tada je prošlo 8 meseci i ko zna koliko hiljada km. A ovo mi deluje pre ko neka diht masa jer taman viri na spoju 1mm i ravnomerno je raspoređena, skoro ko mašinski...

Van mreže Neba

« Odgovor #39 poslato: 03. Okt, 2013. 16:46 »
Kako ide šaltanje ?  :)
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

« Odgovor #40 poslato: 03. Okt, 2013. 18:24 »
Pu pu pu da ga ne ureknem, sve je kao pre što je bilo  8)

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #41 poslato: 03. Okt, 2013. 18:33 »
nonšalantnom opraštanju cifre od 16500 dinara za ruke za auto koji nije u garanciji
Super, rešen problem, nego kako si ovo uspeo da dobiješ? Ti si "ljubazno" tražio da bude za dž. ili oni nisu tražili pare?
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #42 poslato: 03. Okt, 2013. 18:34 »
Nikako, pitao sam koliko sam dužan i rekao mi čovek ništa. To je i najsumnjiviji deo u celoj priči. Tj.nije toliko sumnjiv koliko govori u prilog tome da su oni nešto zeznuli pa se vade. Navodno taj deo nisu ni zamenili nego "ispravili" a ako se problem pojavi ponovo onda će morati da se menja.