0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.
Pozdrav svima. Imam kratko pitanje vezano za regeneraciju, zapravi vise trazim iskustva...Naime radi se o O3 kraj 2015.g. Na satu malo manje od 80k, 1.6 tdi. Auto je kod mene skoro 2 godine (kupljen od prvog vlasnika privatno u HR). Redovno vidio samo ovlasteni servis (za sada) tek lani izasao iz jamstva. Od kupovine je regeneraciju radio na svakih 250 km. Prosle godine u 9. mjesecu na redovnom servisu su napravili upgrade software po preporuci skode, bas vezano nesto za emisije. Nisam primjetio odma, ali zadnjih dva mjeseca (od kada je zima) primjecujem da mi radi regeneraciju svakih cca 136 km. Pa skoro da kazem tocno u km. Takodjer, nema da ceka da se ugrije auto. Ako je hladan, a doslo je do tih km, udri. Cujem po zvuku motora kod davanja gasa, vidim po broju okretaja itd.Sad, meni to nije bas normalno. Brine me da ce mi zapusit DPF do 100k km, da trpa goriva u ulje motora visestruko vise nego bi trebalo.Jel netko imao takvo iskustvo?Dijagnostika mi ne pokazuje greske. DPF lampica se ne pali (zapravo se nikad nije upalila) ali brine me to pa bi volio odreagirat na vrijeme.