0 članova i 20 gostiju pregledaju ovu temu.
Нисам превише проучавао систем, али мислим да Control Unit или Modul 75 - Telematics, односно то "дугме на плафону" возила, служи за комуникацију возила и Шкоде. Што значи да у том модулу има неки хепек (SIM, eSIM, WiFi, GPS, ШтаГод, ...) којим се Шкода повезује са возилом, очитава разне податке и приказује у апликацији.Нама је примарна функција апликације утврђивање локације возила (може само док возило мирује), јер зависно од доба дана зависи и близина паркирања од улаза у зграду, од 10-20 метара до периметра 200-300 метара, и ако син после ноћног изласка не јави где је ауто, а углавном не јави, онда је та функција спас.Шкода препоручује да се не претерује у коришћење те апликацује, ако желиш да исчитаваш неке вредности, јер ако је возило паркирано тиме се оно "буди" и пале се неки системи, што значи да се троши струја.
Ja nemam to crveno dugme, nemam ni slot za SIM karticu na uređaju u kaseti suvozača.Verovatno sa tom aplikacijom onda ne mogu ništa da uradim ili proverim.. samo sam uspeo da registrujem vozilo u aplikaciju.