0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Poštovani gdin Đurić, U vezi sa Vašim zahtjevom da Vam se pismeno objasni odgovor Importera po pitanju Vaše žalbe na rad Navigacijskog sistema, mi možemo potvrditi slijedeće: - Na vozilu ŠKODA Octavia, šasija br: """"""""""""""""", na osnovu online protokola koji se nalaze u sistemu Proizvođača i dostupni su Importeru na analizu, Tehnička podrška Importera i Proizvođača ustanovila je da je dana 22.08.2018. godine u 11:24 na kilometraži vozila od 59.674 prvi put u procesoru vozila vidljiva greška koja upućuje na grešku u MIB jedinici radio-navigacijskog uređaja. - Nastala greška nije u skladu sa uvjetima popravke u garantnom roku iz razloga što potrebni update radio-navigacijskog uređaja nije sproveden prema uputama Proizvođača, što je potvrdio sam Proizvođač na osnovu online informacija koje se nalaze u procesoru samog vozila. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja svakako da nas možete kontaktirati. Srdačan pozdrav Briga o kupcu / Customer Care PORSCHE BOSNA I HERCEGOVINA Porsche BH d.o.o. Sarajevo BIH-71000 Sarajevo | Bulevar Meše Selimovića 16
Postovana "brigo o kupcu"Navedeni update radio navigacijskog sistema obavljen dana 22.08.2018. godine u 11:24 na kilometraži vozila od 59.674 je uradjen u vasem ovlastenom skoda servisu u Banjaluci na njihovu preporuku. Prije toga sam u garantnom roku prijavio gresku na uredjaju - uredjaj prestane da reaguje na komande.Da li Vi meni govorite da garancija na automobil ne vazi ako se svi servisi i problemi rjesavaju u ovlastenom Skoda servisu?
Poštovani gdin Djuric, U našem prethodnom mailu detaljno smo obrazložili naš odgovor, koji je ujedno i finalan. Srdačan pozdrav Briga o kupcu / Customer Care PORSCHE BOSNA I HERCEGOVINA Porsche BH d.o.o. Sarajevo BIH-71000 Sarajevo | Bulevar Meše Selimovića 16
Ja sam razumeo da update navigacije nije urađen kako treba i na način kako je propisano i zbog toga ti ne priznaju garanciju na ceo taj uređaj.To piše u prvom emailu u drugoj stavki od generalnog uvoznika, a što je i Škoda videla online i potvrdila.Da li si ti sam (negde, neko) radio update navigacije nekada, pre svega ovoga?
Imas li pisane tragove o izvrsenim intervencijama?
Nisam sam pokusavao. Datum i sat koji oni navode, kao onaj kad je nastao problem, je onaj kada je auto bilo u aervisu. Znaci bukvalno priznaju da je tada greska nastala ali kazu da sam ja kriv.