Autor Tema: OBD11 OBDeleven  (Pročitano 41557 puta)

Zdushan (+ 2 sakrivenih) i 40 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži aldabic

Odg: OBD11 OBDeleven
« Odgovor #210 poslato: juče u 20:54 »
100 kredita je 17 evra, toliko me je kostao lane asist na superbu.
Posto sad znam koje je promeme napravio, preko obdelsven, mogu to ponoviti za dzaba, u okviru pro plana.
Meni to nije skupo.
  • Vozi: Skoda Superb

Na mreži Warlock

« Odgovor #211 poslato: juče u 21:04 »
Pitanje za vas sve. Jel toliko teško malo istražiti pa sam odraditi kodiranje. Za vecinu ima da se nadje način. Ali očigledno volite dati novac.
  • Vozi: Fabia

Na mreži aldabic

« Odgovor #212 poslato: juče u 21:23 »
Ja sam istrazivao, dosta toga menjao, a nesto sam placao.
Oslanjas se na forume, iskustva, misljenja, koja mogu biti tacna, a ne moraju, radi na jednom modelu, od neke godine, ali ne radi na drugom itd. Ako zeznes, hoces znati da vratis, sta ako nesto crkne, pitas se.
Da cackas sam, prvi put, nesto na autu koji platis 20k+, na osnovu nekog posta sa interneta, treba imati hrabrosti.
Za lane assist nisam zalio 17evra, a ostale sitnice sam cackao sam, kad sam dobro upoznao sistem.
Mozes raditi servis sam, mozes zidati, popravljati tv, ako se dovoljno potrudis. Da li imas vremena, znanja, hrabrosti, to je vec drugo.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #213 poslato: juče u 21:27 »
Чини ми се да неке OneClick апликације нису само просте секвенце кодирања или промена кроз адаптације, већ има и неких промена које нису видљиве кроз апликацију, поготово на новијим возилима, тако да је у неким случајевима оправдано купити и искористити кредите. 
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži DJM

« Odgovor #214 poslato: juče u 21:33 »
Pitanje za vas sve. Jel toliko teško malo istražiti pa sam odraditi kodiranje. Za vecinu ima da se nadje način. Ali očigledno volite dati novac.
Nije problem iskodirati sve do 2019- 2020 vod putem VCDS ili nekog drugog alata ali ubjedljivo najbolje VCDS ili VAG COM , ali posle toga uvođenjem SFD-1 komunikacijskog protokola to nije moguće uraditi bez ovlaštenog servisa a i oni nemaju opciju nego moraju ići na online komunikaciju sa VW Skoda serverom ili sa OBDeleven ili djelomično Carista ostalo nemoguća misija.
Moj kolega je pokušao nešto da uardi na Golf8 , da eliminiše autolock funkciju i još neke sitne opcije putem Autela pa mu je posle toga pokušaja popalio toliko grešaka i lampica da je bilo kao jelka za novu godinu i nije se moglo riješit bez ovlaštenog servisa i revizije softvera tako da ....
  • Vozi: OCTAVIA IV 2.0 TDI 85KW

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #215 poslato: juče u 21:42 »
Које годиште је Голф 8?

Na mreži aldabic

« Odgovor #216 poslato: juče u 22:29 »
@DJM , u pravu si. Pre par dana sam neku sitnicu pokusao preko adaptation i long coding i nisam uspeo, sa obd11, ali sam uspeo sa one click-10 kredita. Proverim istoriju i bekape, jedina razlika je ona koju sam pokusavao da napravim rucno.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #217 poslato: juče u 22:35 »
Што значи да је ОБД11 одрадио и промену нечега што се не види кроз апликацију, односно кроз кодирање и адаптације.  :(

Na mreži DJM

« Odgovor #218 poslato: juče u 22:49 »
Које годиште је Голф 8?
10 mjesec 2020 god

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #219 poslato: juče u 22:53 »
Чудно. Ту би требало да су неке основне ствари једноставне за кодирање и адаптације.
Си сигуран да другар ипак није и нешто мало више чачкао?

Na mreži DJM

« Odgovor #220 poslato: juče u 23:09 »
Чудно. Ту би требало да су неке основне ствари једноставне за кодирање и адаптације.
Си сигуран да другар ипак није и нешто мало више чачкао?
Pa nisam ja bio tu kad je to radio , ali mi je na pitanje šta si otvarao i sa čim rekao da je pokušavao i onda je došlo do tih grešaka mada ne isključujem mogućnost da je on tu još neki dijagnostički alat koristio ko zna , ja sam mu posle toga pokušao sa OBD11 da to očistim ali nije išlo greške si se vraćale čim malo provozao i onda je morao u ovlašteni servis da upišu softver neki nanovo i neke update uglavnom 100 evrića i stvar je bila riješena