0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Drugari, Skoda Karoq 2019 , imam Amundsend sistem dakle nemam dodatni slot za SIM karticu vec vezem kola na Hotspot od telefona ili na mWifi ruter od Vipa i sve sam ja lepo to napravio Skoda Connect i ostale stvari, medjutim ono sto me nervira je da ne mogu nikako da pusitm Youtube u kolima., Ja sam IT jevac dakle probao sam sve moguce i nemoguce stvari i nece. Instalirao sam Mirror Link applikaciji, telefon mi je 100 posto kompatibilan ( Note 8 Samsung ) , sve sam testirao i nikako nece da mi pusti Youtube da ga vidim na ekranu od kola ..neverovatno.takodje sam hteo/mislio da kad auto ima non stop wifi tj internet da mogu da ga lociram i da znam gde je medjutim ni to ne moze..dajte neke savetePozdrav,
'Će vi'š za neku godinu kad ti se rode par komada, pa porastu, pa kreneš negde na put.YT = mirna deca.Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Upravo tako.Moji klinci se sami vezuju, ne znaju da postoji tablet u vožnji Dobiju samo par igrački, knjiga, i lepo se zabave...Mama izigrava Di Džeja i menja muziku na zahtev
Sa nerutovanim telefonom mi u Mirror linku i Android autu prikazuje aplikacije predviđene da rade sa njima. Sa rutovanim telefonom mi prikaze displej telefona sa svim aplikacijama na telefonu pri cemu sa displeja Amundsena pokrecem sve aplikacije na telefonu (Igo, Mx plejer, Parking manijak, N1 i slicno). Sve ove aplikacije se ne vide kada se startuje u kolima Mirror link ili Android auto.