0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Nedavno je neko na Pik.ba,objavio da prodaje golfa 7,koji je prešao 170 000.U komentarima su ga ljudi ispljuvali,kao..kakav ti je to auto,tri godine star a prevalio toliko.Nisi normalan,itd,itd...I čovjek je rekao sledeće;To je realna,tačna kilometraža i pošteno sam napisao a to što Vi kupujete golfove četvorke i petica na kojima piše 220 000 hiljada i slično,to je Vaš problem.I Vaša zabluda.Oću da kažem da ja ne bih bježao od te Škode ako je uredno održavana.Taj će motor prevaliti bez greške još toliko.Bar je čovjek ok.Zar nije mogao i on vratiti sat,ali nije.Ako ti auto odgovara u svim segmentima,ako ti se sviđa,uzimaj.Bitno je da je utegnuto,da nije udareno i trulo.A ostalo se sve da uraditi i ako se pokvari.Nisu skupe za održavanje.Ne smije čovjek negativno misliti ni razmišljati.Šta ako ode turbina ili nedaj Bože zamajac.Prijatelju , imam dva bubrega pa ko mi garantuje da će oba raditi do sutra.Kako ćemo to popraviti?I taj famozni zamajac a ni turbina nisu više kao nekada skup sport.I još jednu stvar da dodam,nije to nerealna cifra niti je jeftina.Tu ga je to.Kod nas se tako i kreću.To godište.Ukucaj na Pik.ba taj model pa ćeš vidjeti da ih ima i skupljih a i jeftinijih,toga godišta i tih karakteristika.Srećno s kupovinom i da dugo uživaš u vožnji.