0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Sta mislite o nanokeramickim providnim folijama kad se kupi nov auto da se ceo spolja prelepi? Ako se ne varam bio je jedan takav superb na oglasima za 40 000 a covek trvrdio da ga je kupio za 50 000
Superb ne moze da kosta 50k,zato ga je i prodavao godinu dana.Te folije su jako,jako skupe ako ista valjaju.Za 911(realno mali auto) xpel folije su kostale preko 2k i to ne ceo auto,vec prednji kraj i udarne zone tipa zadnja krila,spojler itd.
Moze kolega ;)53 000 kad se uzme cena superb combi LK 2.0 TSI 280 KS u stzle od 42 080 evra plus sva oprema sa spiska, sa PDV oko 10 000 evra izadje. Naravno verujem da se takva ikona moze dobiti za 45 000 bez problema u autocacku jer ja bi spustio cenu takvom ljubitelji. Da imam novaca ne bi razmisljao, nikada ne bi uzeo bmw. Vanvremenski auto nema sta
Momci zakazao sam Detailing King se zovu blizo pancevackog mosta za kompletan 3 slojno voskirane pa Keramika.
Keramika apsolutno nije rezervisana samo za skupe automobile.
To su cene sa konfiguratora i veze sa realnoscu nemaju. Pocetne cene su nekih 5k napumpane u startu,plus sto ce se svako boriti za jos popusta. @Super 20Sve je to tacno,ali keramika je najmanje osetljiva na agresivnu hemiju,a nemamo svi luksuz dvorista za pranje auta. I keramiku je lakse oprati na samousluznoj,onaj mali penomat sa jacim rastvorom kvalitetnog sampona plus voda bez kamenca i sidje sve u 99% slucajeva.