0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.
Nekome jednostavno ne legnu neke stvari.Ja na primer mrzim head up u autu,a dosta ljudi kad proba nece vise da kupi auto bez njega.Pa i npr adaptivni tempomat,mislik da vecina novih automobila ima taj sistem a ja ne mogu da se opustim kad on upravlja...
Da probam malo da pomognem. Sto se tice karavana ili limuzine posto pominjes nosenje bicikala onda verovatno bolji karavan. Inace sam ja u svoju limuzinu trpao svasta nesto i samo mi problem naprave jako visoke kutije jer udari poklopac gepeka u nju ili staklo pa ne moze da se zatvori. Tu je karavan bolji jer ako je iole nesto nize od krova vrata se zatvaraju, kod limuzine kao sto rekoh tesko. Sto se brisaca zadnjeg tice nisam nikad rekao sebi e sto mi fali brisac. Jednostavno ne prska voda prilikom vožnje na staklo, a ako stoji auto na kisi pa se ne slije sve sa stakla grejac malo pomogne. Zimi isti slucaj ako napada sneg grejac sve skine lako. Za motorizaciju nisam kadar vozam samo dizel Mada mislim da ima ovde dvoje kolega koji imaju benzince sa 150 ks pa se mozda jave. Ako nadjes na neki malo korišćeni auto sa dobrom cenom sto da ne, mada se ja uvek vodim onom novo je novo. Sad sto se gubi dosta na vrednosti tokom godina sta ces neminovna stvar.
Pozdrav novom članu. Pročitaj opis Superba kojeg sam kupio ove godine, mozda pomogne nesto. Benzin, 1.4TSI 150KS linuzina. Moras ga svojim ocima detaljno pogledati i provozati da vidis kako motor ide i da li ti odgovaraju takvi motori i kubikaze, ja sam posle 1.8T 150KS sa ovim novim motorom odusevljen, za sada sve odlicno.
http://forum.skodaforum.rs/moj-superb/skoda-superb-3-1-4tsi-2015/msg110109/?topicseen#newTu sam za pomoc i preko privatnih poruka
Loshmi ako hoces normalno da pricas sa putnicima na 170-180, kupis bmw , izolacija predobra
Hvala mnogo za odgovor, Odlican auto, u zdravlje da ga vozis.Kolika je buka u kabini pri nekih 130-140 km/h? Znam da je ovo subjektivno, ali neki osecaj, tipa moze normalno da se razgovara sa putnicima nazad, ne moze normalno itd.