Autor Tema: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila  (Pročitano 49749 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

MOJA ŠKODA ZEMUN je spremna da ponudi saradnju osobi koja poseduje sledeće sposobnosti:

-manje ili vece iskustvo u radu sa prodajom, servisiranjem ili svime onime što može da ima veze sa vozilima, delovima, a još ukoliko poseduje znanja u koriscenju ETKA, AUTODATA ili ostalih programa ... to već dosta toga govori
- da se solidno  snalazi u korišćenju računara (AKO se i ne snalazi, da je SPREMNO/A da uči i napreduje )
- govorno i pismeno korišćenje ENGLESKOG jezika, a POSEBNA PREDNOST  je poznavanje ČEŠKOG JEZIKA
- vozačka dozvola, nekako nije obavezna, ali se u današnje vreme  podrazumeva...
- nije NEOPHODNO DA JE IZ ZEMUNA ili Beograda
- da poseduje iskustva u marketingu i sve ono što to podrazumeva (izrada i učestvovanje u izradi marketing i business planova ...)
- ...

Ostali kriterijumi nije da  nisu od značaja a nije na odmet i spomenuti ih :
- polna i verska pripadnost nije bitna
- starost-(broj godina) nebitan .
- REFERENCE I rezultati rada u sličnim i srodnim poslovima će biti razmatrane
- posedovanje komunikativnih veština
- ne obecavam rad u uslovima povišenog pritiska, ali mi je veoma bitno da je osoba sposobna da i u takvim situacijama ima veru u sebe i svoj rad ...

Molim eventualno zainteresovane da se lično jave u Inbox ili da mi pošalju biografiju sa propratnim pismom na vec poodavno poznati mail
duskozemun@yahoo.com .

SVE NAJBOLJE
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Ovim putem zelim da se zahvalim jos jednom Duletu,Mariju i momku(ime mu zaboravih)...na svemu sto su mi priredili...a to nije malo.
Utihnuo mi je ljubimac i kada sam mislio da su mi ladje potonule-preko foruma stupih u kontakt sa Duletom.U roku od 24 sata smo se videli i resenje mojih problema je polako krenulo da se razresava...
Momci su dosli-pokupili i odslepovali auto,a Dule je u svakom momentu bio u kontaktu sa mnom i plasticno mi objasnjavao uocene probleme sto je nama, koji se bas i ne razumemo u automobile od izuzetne vaznosti.
Problem je lako resen,sredjene su i neke sitnice,cena je sasvim OK...a ja sam najsrecniji sto sam konacno nasao ljude na koje mogu da racunam u svako doba....SVAKA PREPORUKA....I SRECNO....

hvala hvala, momak se zove  DRAGAN-GAGA

MOJA ŠKODA ZEMUN

objavljuje TOTALNU rasprodaju svih raspolozivih delova , mogucnost aukcijske prodaje delova sa pocetnom cenom od 1e
 posebne pogodnosti prilikom ugradnje,
 mogucnost odlozenog placanja

zdravo drugari,
obavestavam sve da cu u narednim danima imati akcije rasprodaje nekih specificnih delova koje niste mogli tako cesto naci u slobodnoj prodaji ...
PRVI deo koji oglasavam je MEHANICKA ZASTITA MENJACA, ZA VLASNIKE SKODA FELICIA I FAVORITA
moram priznati da sam pre nekih 15tak godina bas mnogo zeleo da prodajem nekog ko ima ovaj deo kako bi zastitio moj menjac...
danas imam vise komada zastite na ponudi, cena je krajnje simbolicna, a u garazi MOJA SKODA ZEMUN uz kompletan pregled vozila moguce je za 500dinara sa rukama za ugradnju ugraditi ovaj deo...
pozdrav svima

https://www.facebook.com/mojaskoda.zemun/posts/370876146425432?notif_t=like

zdravo  drugari,
imam jedno obavestenje za sve  vlasnike fabia i oktavia 1.6 koji na svojim vozilima imaju probleme sa diskovima NA PREDNJIM TOCKOVIMA  posle zamene prvougradjivanih na vozilo.
Naime, čini mi se da sam pronašao neku varijantu za nabavku diskova u kvalitetu i u narednom periodu potreban mi je neko kome su diskovi pred zamenom a ko doduse prelazi vece kilometraze da bih mogao da vidim kako se diskovi koje mozda mogu naci ponasaju u radnim uslovima.
Ne bih zamarao vecinu clanova sa uslovima pod kojima bih date diskove nekom ustupio, ali ako je neko zainteresovan, molim da mi se javi na PP.
Pozdrav svima

MOJA SKODA ZEMUN obaveštava sve prijatelje i poznanike da je pored velike i totalne rasprodaje svih delova koje imam trenutno i velika AKCIJA OTKUPA HAVARISANIH ILI DOTRAJALIH ŠKODINIH VOZILA  i pozivam sve članove koji negde primete ili znaju da neko ima sličan auto da mi jave, bilo porukom ovde, bilo slanjem informacija na MOBTEL 0652618135 (ovaj broj podržava sve oblike komunikacije, SMS, VIber, Whats upp...)

SVAKA KORISNA INFORMACIJA BIĆE NAGRAĐENA.

Zbog ostalih članova grupe, koje moćda ove informacije neće interesovati molim da mi slike i potencijalne informacije ŠALJETE  u Inbox.
Puno pozdrava svima i lep dan zelim
Duško

Zdravo drugari,

MOJA SKODA ZEMUN obaveštava sve drage nam prijatelje da sam u cilju poboljšanja usluge sproveo obeležavanje svake pozicije, svakog dela koji imam  i u narednom periodu za bas svaki deo koji imam bice moguce u delicu sekunde bilo ko da sazna o delu osnovne podatke kojima su obuhvaceni (KATALOŠKI BROJ, poreklo dela (tj sa kog vozila i kad je skinut deo), kilometrazu vozila sa kog je deo skinut , kao i datum kad  je demontiran deo ... i još enkoliko informacija koje će biti samo meni od značaja)

Verujem da ću ovime još više poboljštai ponudu i da ćemo na opšte zadovoljstvo koristiti i primeniti  savremenu tehnologiju .
Bilten MOJA ŠKODA ZEMUN će malo vremena još morati da sačeka, ali u svakom trenutku upitom na neki od kontakata moći ćete da se informišete da li Vam mogu ppomoći pri nabavci dela .
Pozdrav svima
Duško

kazu da slika govori vise od hiljada reči ... takva je situacija i sa novim načinom obeležavanja polovnih delova koja ovih dana zazivljava u moja skoda zemun
svaki deo poseduje lični karton ili nalepnicu na kojoj je moguce u trenutku saznati apsolutno sve o tom delu... sa kog vozila je skinuto, kod dana, koja kilometraza... apsolutno sve sto je potrebno za poboljšanje uslova prodaje...
poneki delovi imaju i dva koda, a manji kod je link ka pretrazivacu koji pokazuje  koje sve paralele odgovaraju i na koja sve vozila taj deo moze da se ugradi ...

zdravo drugari,
povodom kraja maja, prestanka padanja kise i hladnoce koja nas je zadesila poslednjih dana, a u duhu maturskih proslava i kraja skolske godine MOJA SKODA ZEMUN obavestava da danas imamo OTVORENA VRATA sa najvecim popustima na sve delove na stanju koje imam ...
svi ste pozvani ako nista drugo, da se malo druzimo

zdravo drugari,
kao što ja s vremena na vreme volim da obradujem prave zaljubljenike u skodina vozila evo i sad imam priliku da oglasim da su pocele licitacije za neke po malo RETKE delove ili delove do kojih je teze doci na domacem trzistu ...
Junsku sezonu licitacija otvara prednja maska za oktavia MK1 koja se fabricki ugradjivala na trubo modeleod  98 -2001godine
Imam u crvenoj i crnoj boji, pa ako neko zeli lako mozemo da se dogovorimo ...

www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Auto-limarija/PREDNJA-MASKA-skoda-OKTAVIA-MK1/36924833

pozdrav svima

Drugovi, drugari ...

imam potrebu da podelim jednu veoma tužnu vest sa svima vama... Jedan od četvorice nastradalih u udesu kod Niša (
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/567388/TRAGEDIJA-CETVORICE-RADNIKA--Zivote-ste-dali-za-koru-hleba )
juće ujutro je naš drug Aleksandar Stojanović ACKO iz Leskovca, divan momak, koga sam imao priliku lično da upoznam.

Nemam reči kojima mogu da opišem bol izazvan činjenicom da Bog definitivno prvo uzima za sebe one najbolje, jer Acko je bio jedan divan, lepo vaspitan momak, redak primer njegove generacije.
Svi mi koji smo ga poznavali izgubili smo mnogo.

Neka mu je večna slava.

Na mreži Lignjoslav

Odg: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila
« Odgovor #101 poslato: 13. Jun, 2015. 23:05 »
Slava mu.
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

Van mreže Karlheinz

Odg: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila
« Odgovor #102 poslato: 14. Jun, 2015. 00:12 »
Uh, tužna vest  :(   :( :(
  • Vozi: Yeti

Van mreže olajkris

Van mreže zix