0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
‚‚citat" gore desno u postu, citiraš onoga kome hoćeš da se obratiš. Za svecice si hteo da pitaš kolegu iznad?Moje iskustvo je da sam menjao u ovlašćenom servisu na 60 000 , jesu preskupe ali izgleda da vrede.
Ne, prodao sam Fabiu pre dve godine, sada imam 1.2 tsi i opet ne znam koje su svećice. Ne razmišljaj puno, po meni je extra taj motor.
Hvala ti na odgovoru. Moj je presao 160.000 a plin je ugradjen na 40.000km. Stag neki. Fino radi nema sta. Reci mi koje svecice koristis? Ja guglao nesto pise da trebaju iridujmske zbog plina a malo mi je skupo to Moze li obicne>?
Svecice kupim NGK, nisu one specijalne za plin, kvalitetne svakako jesu ali rade odlicno, cak ih menjam i previse cesto ali bitno mi je da rade kad god treba. One iridijumske su preskupe a dobio bih isti rezultat tako da ne vidim razlog za bacanje novca na njih, uostalom drug koji radi kao prodavac mi je savetovao ove i stvarno su ok. Ako treba mogu ga cimnuti pitati tacno koje su u pitanju
Ja godinama koristim Bris silver svecice za TNG. Zamena na 30 000km. Do sada nisam imao problema, na skoro 180 000km. Samo redovna zamena.Www.brisk.euImas da izaberes koje ti odgovaraju. I potrazi ih po srbiji.Kada sam pocinjao sa TNGom, skupe su mi bile svecice jakih brendova. BOSCH, NGK itd. Pa se opredelih za Brisk, i ostadoh na njima.