0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Treba nakon nekog vremena da zatvori klapnu (ako se dobro secam 10-15s), ali ne znam da li se upali indikator recirkulacije.
Zelim prost auto koji ne trosi puno i ne kvari se. I ne istruli posle 10 godina i ne savije se kao konzerva kad udari u nesto. I to je bukvalno sve sto mi treba. Zar je to puno? Ne treba mi NISTA od dodataka, samo brisaci sa podesavanjem intervala Ovo je da se ubijes kakvim nepotrebnim sranjima nakrcavaju kola, povecavajuci im cenu i tempirajuci razne glavobolje koje ce stici pre ili kasnije.
Sve tacno, preteruje se mnogo. Pocele su da se guraju poslednje godine opcije koje se placaju mesecno da bi imao u autu. Konkretno bmw ima mesecnu doplatu da ti otkljucaju grejanje sedista . Msm da mercedes ima doplatu da otkljucaju vise snage za elektro motor. Ovo je video iz usa , tako da za eu ne znam da li poceo taj trend.
Uglavnom, ako nekome treba, ovo je taj drugi koji radi. https://www.aliexpress.com/item/1005001549179440.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.45d4582fGxT7wa