Autor Tema: SUPERB 4 info, utisci, komentari  (Pročitano 4288 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže observer

Odg: SUPERB 4 info, utisci, komentari
« Odgovor #150 poslato: 31. Okt, 2024. 13:25 »
E i još nešto - svi pričate o 2 ili 3 kraka, a gde su nestali stari dobri volani sa 4 kraka, kao što je imala Fabija mk1?
Tada se znalo - "luksuz" je sa 4 a sport je sa 3.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže zoranius

« Odgovor #151 poslato: 31. Okt, 2024. 15:19 »
Za par godina će kao dodatna oprema da se pojavi analogna instrument tabla. Tableti koje su svi krenuli da stavljaju su sigurno jeftiniji za proizvodnju.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

« Odgovor #152 poslato: 02. Nov, 2024. 16:16 »
Našao sam sliku nalepljenog tableta koji štrči van table, još jedan "dizajnerski biser"...
  • Vozi: Superb 2.0TFSI DSG7 STYLE Plus 270HP, VW Bora 1.8TURBO 20V Highline Plus 210HP

Na mreži Lufti

« Odgovor #153 poslato: 02. Nov, 2024. 18:34 »
Sedeo sam u automobilu i moj utisak je da je mnogo ozbiljnije uradjen u odnosu na prethodnu generaciju. Ovo gore se ni ne primeti, iskreno. Sve je na visem nivou sto se materijala i zavrsne obrade tice, automobil spolja deluje skladno i puca na premijum a i unutra je ista prica samo bi se trabalo navici na drugaciji dizajn i to je sve. Sedista su vrhunska, ergonomija na visokom nivou, cak ni ta radijator tabla ne upada u oci kada se sedi u automobilu. To je moj subjektivni dozivljaj ali se retko prevarim kad je estetika u pitanju. Naravno, o ukusima ne vredi raspravljati...
Da, i mene nervira dvokraki volan a trokraki smatram da je trenutno najlepsi u citavoj auto industriji.
  • Vozi: Škoda Scala 1.0 TSI

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #154 poslato: 02. Nov, 2024. 20:57 »
Ja sam u novom sedeo samo na sajmu i po secanju imao sam utisak solidnije uradjenog auta vec po zvuku zatvaranja vrata.

Dizajn unutra je po novim trendovima, tablet ekran, vec se svi privikli na to.
Srecom bar nema touch dugmice na volanu. Skoda ipak ima vise osecaja od vw i slusa kupce. Taj utisak sam stekao, ne ds samo ubace najnovije. VW je napravio gresku, mnogo njih se zalilo i eto promenili su to u faceliftu kod Golfa.
Onaj multifunkcionalni tockic klime mi je zanimljivo resenje, ali ne znam kakvo je iskustvo tokom koriscenja.

Dizajn, videcemo. Drugaciji je, manje ostrih linija i te dualnosti koji je 3 imao. Ali verujem da ce biti uspesan. Manje je agresivan, meni se to manje dopada, a verujem da ce nekima bas leci.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #155 poslato: 03. Nov, 2024. 13:41 »
Superb 4 je evo automobil godine u Srbiji.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Na mreži wkobre

« Odgovor #156 poslato: 03. Nov, 2024. 13:50 »
Ne znam kada je poslednji put rađen poll refresh, ali kod nas se na forumu već dvoje izjasnilo kao da ih imaju u posedu. Bilo bi lepo da se oni jave i iznesu utiske.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K