Bingodalton, zare, Mickey, Lykos, Mihailo, cacak, Mareska i 25 gostiju pregledaju ovu temu.
Možda su stvarno loši materijali diskova. Sećam se svoje (nove) Fabije i njenih diskova kojima je bilo dovoljno samo jedno jedino oštro kočenje na autoputu (izbegavanje sudara) po suvom i sunčanom danu (dakle nije bilo prolaska kroz vodu posle toga), da postanu krivi (od tada mi je pedala stalno vibrirala). Nije se dugo zadržao taj auto kod mene.
Jesi merio disk i posle pojave vibracija?Jel se iskrivi ili je ravan?Ako je ravan i kvalitetan, ja bih se vise fokusirao na oslanjanje. Recimo zasnji Silen blokovi, prednjih viljuski naravno.Ja sam osetio lupkanje na mom, a kod majstora i na reglazi kazu sve utegnuto.Prilikom njihove zamene (na svoju ruku), novim originalnim, ustanovili smo da su zadnji bili za zamenu i gde je lupkalo.Takodje je umelo da stvori vibracije prilikom kocenja sa vecih brzina.To im je boljka, kao i skripanje istih.Luft u stapu amortizera mozda, solje,...ima dosta sitnica. Ali trebao bi da osetis neki luft preko neravnina, lezecih, voznjom kaldrmom,...
naravno štedi se na obradi i materijalima eto primera i na fabričkim a kamoli jeftinim zamenskim , naizgled prost mehanički dio , ali zahtijeva sem odlivka i precizne mašinske obrade i kaljenje da bi se dobila strukturna čvrstoća sredine a to znatno poskupljuje proces izrade i kvaliteta e to je oblast za mašince iz tehnologije materijala i pod termička obrada