0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Ја бар никада нисам приметио разлику након фарбања и лакирања, нити ми је ико икада рекао да нешто не изгледа добро.
Управо тако, нека се свако прерачуна.Ја сам први нови ауто узео на лизинг и каско је био обавезан. Активирао сам га у првој години због штете која је нанешена на паркингу од стране непознатог "аутора" (поцепан браник и оштећена хауба). Штета била мислим 700-800 евра. Од тада не размишљам да ли каско или не.Ја купујем нове аутомобиле који су скоро па доњи ценовни ранг, а претпостављам да онај ко искешира за кола, ако кешира, 30-40-50 и више хиљада евра, сигурно каском штити улагање. А ако га узима на лизинг онда је у обавези да плаћа каско.И потпуно ми је познато да је ретко ко успео да "оштети" банку или осигурање, али таква су правила - узми или остави.
Немам ни ја лично искуство, сва срећа, али када осигурање примени своју "математику" мислим да је то негде око 2/3 тржишне вредности аута.Колико се сећам, пре једно 7-8 година колега је купио баш нову Октавиу, платио је 14к еврића, украдена у првој години, каже да је вредела по огласима 12к, он добио негде око 8к еврића. С обзиром да је била прва година он је можда за ту годину дао 350-400 евра за каско.Не знам, можда има и полиса где је та математика поштенија, што значи да се и више плаћа.
To je samo zbog toga što kolega petar031 nije pogledao Vaš auto nakon farbanja.
U pravu si Željko.Danas uplatio avans za Superb 190DSG. I par ponuda sam dobio za kasko, većinski ga procene na 8200-9000e.