Да, све то стоји, али Суперб је ипак старији модел од нове Октавије која је донијела нешто сасвим ново на пољу електронике. Е сад, и на мојој Фабији 2012. годиште све функционише као што си и ти описао - точкови могу у било коју страну, аутомобил се не може упалити кад је Зедер закључан. Али, ја лично сам возио и Голфа 6 2008. годиште на уградњу и лично био присутан све вријеме (као и поред свог аута), на истом мјесту је уграђиван Зедер, и код њега је мало другачије - аутомобил може да се упали кад је закључан Зедер, али има нека пишталица, зујалица, која пробија уши кад се аутомобил упали а Зедер је закључан, тако да нема шансе да се погријеши и крене у вожњу. Не бих да нагађам пошто нисам сигуран, али дефинитивно има везе са електроником, можда и ECU-ом аута, тад ме није занимало па се нисам ни интересовао много иако је мајстор који је уграђивао нешто спомињао... На крају крајева, кад се заказује уградња наводи се и модел аута, што значи да постоји разлика, можда и у самим бравама али и у процесу уградње и мјесту монтирања браве свакако.