0 članova i 27 gostiju pregledaju ovu temu.
Multilink ide uz 1.8 tsi,4x4 verzije i naravno RS.1.5 tsi nema multilink.
Lezo, ja imam Accord-a benzunca 2.0, 155ks i razmisljam da cupim Octaviju 1.5TSI. Kakva su ti iskustva i utisci u poredjenju sa Hondom? Bojim se da ne predjem "sa konja na magarca".
Sorry sto tek sada odgovaram, Honda kod mene ostaje, nemam nameru da menjam Hondu jos neko vreme, po meni je Oktavija prakticnija, videces, mislim da je 1.5 tsi agilniji od tog 2.0 u Accordu, bar je agilniji dosta od 2.2 dizela i moje misljenje je da neces preci s konja na magarca. Honda je meni top auto, dobro koci, dobro lezi, kvalitetno odradjena i jedan zahvalan auto, Skodilak je to isto sve, mislim da se jako lepo vozi, da ima mnogo prostora, da skroz moze da se nosi sa Akordom koji je klasa vise, to kazem cisto kao moje misljenje, npr na Akordu imas po meni bolje materijale sedista i tako neke stvari, a u Oktaviji imas vise mesta za noge pozadi i gepek je prakticniji i veci, ali sve u svemu je to tu sve negde. Nadam se da cu ove nedelje zavrsiti sve papire, pa cu reci nesto vise o Oktaviji u odnosu na Accorda