Autor Tema: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke  (Pročitano 110772 puta)

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke
« Odgovor #165 poslato: 12. Jan, 2015. 13:06 »
skini pdf sa dodatnom opremom i digitron u šake :B=)

bolero i metalik se doplaćuju i za elegance, b-tooth mislim isto, pa kalkuliši :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

« Odgovor #166 poslato: 12. Jan, 2015. 13:08 »
..i pare na sunce, to si zaboraavio :)
  • Vozi: Superb Combi 2.0 Tdi 2017

Van mreže Filip

« Odgovor #167 poslato: 12. Jan, 2015. 13:12 »
tzv. "solarno" plaćanje =)) :))

Na mreži djordjebg

« Odgovor #168 poslato: 12. Jan, 2015. 13:12 »
Jel 5% popusta ostvarivo, kroz dodatnu opremu npr.?
Takodje Oktavija 3 ima enorman prtljaznik i u obicnoj verziji, verujem da zadovoljava 99% ljudi, razmisli i o toj opciji.
« Poslednja izmena: 12. Jan, 2015. 13:18 djordjebg »

Van mreže Filip

« Odgovor #169 poslato: 12. Jan, 2015. 13:37 »
stvar poznanstva i pregovora... uglavnom se dodatna oprema poklanja (ako nije preterano nakrcana), ili bar neke stavke, a može i popust

Na mreži varicakZapočeo temu

« Odgovor #170 poslato: 12. Jan, 2015. 13:41 »
Imaš temu u "Garaži" sa mojim autom i tamo možeš sve da vidiš i pročitaš. Po meni "Elegance" vredi svaki cent koliko je skuplji u odnosu na "Ambition". Naravno ukusi, potrebe i mogućnosti se razlikuju. Isto tako raspitaj se malo i probaj 1.2tsi u odnosu na 1.4tsi. Ne znam kakve su tvoje potrebe i koliko si godišnje u inostranstvu. Najveća razlika se vidi tek na brzinama koje na našim putevima ne samo što nisu dozvoljene nego su i vrlo opasne.

« Odgovor #171 poslato: 12. Jan, 2015. 15:37 »
Uglavnom se radi o gradskoj voznji, sa odlascima u inostranstvo u toku zima/leto.

Na mreži varicakZapočeo temu

« Odgovor #172 poslato: 12. Jan, 2015. 15:55 »
Moj savet je da ozbiljnije razmisliš o 1.2tsi. 1.4tsi će ti dosta više trošiti u gradu, a za povremene odlaske i korišćenje auto puteva on je sasvim, sasvim dovoljan. Ovo je naravno moje mišljenje. Što se tiče limo/hatch ili karavan, to opet ostavljam tebi, ali na mojim slikama se vidi koliki je gepek i koliko stanje u njega. Ako ne prevoziš nešto kabasto, slobodno razmisli o hatch/limo. I ja imam dvoje dece i često putujemo, a moja žena voli da ponese sve iz ormana, jer možda zatreba, i nikad do sada nismo došli u sitaciju da nemamo dovoljno prostora za pakovanje.

« Odgovor #173 poslato: 12. Jan, 2015. 16:00 »
Hvala puno za info, otprilike su sve zene iste :D, pogotovo kada su deca u pitanju, i ja imam dvoje, zato sve ovo i pitam...mozda i razmislim o ne combi verziji, mada je razlika oko 1000 eur, sto nije zanemarljivo

Van mreže Vlajko

« Odgovor #174 poslato: 12. Jan, 2015. 20:35 »

Hvala puno za info, otprilike su sve zene iste :D, pogotovo kada su deca u pitanju, i ja imam dvoje, zato sve ovo i pitam...mozda i razmislim o ne combi verziji, mada je razlika oko 1000 eur, sto nije zanemarljivo
Imas i u mojoj galeriji da vidis karavanku, ambition sa dodacima. Mozda ti pomogne pri izboru!

Sent from my iPhone  

« Odgovor #175 poslato: 12. Jan, 2015. 21:15 »
Tvoja je ozbiljna 2.0TDI

Van mreže Vlajko

« Odgovor #176 poslato: 14. Jan, 2015. 08:46 »
Jeste ozbiljna, al nista ni tvoja za koju god da se odlucis nece biti losija. Zanemari sto je moja tdi, ostalo je sve extra i kao sto sam napisao u garazi samo mi nedostaje tempomat ovo sve ostalo je extraaa skroz!

Sent from my iPhone  

Na mreži AcoSk

« Odgovor #177 poslato: 28. Jan, 2015. 18:37 »
Ne mogu da nadjem neki pdf sa cenama dodatne opreme za O3.. ima li neko

Van mreže makarije

« Odgovor #179 poslato: 29. Mar, 2015. 13:33 »
Drugari,

Treba mi vaša pomoć. Naime, u postupku sam kupovine novog vozila, izbor mi se sveo na Oktaviju (do sada nikad nisam vozio Škodu), nekako najbolji odnos uloženog i dobijenog.

Sa ekonomskog aspekta bliži sam Ambition paketu opreme, ali kako mi auto ne treba bez zadnjih parking senzora i tempomata ali i željenih fabričkih xenona, odlučio sam se za Elegance paket.

Imam sledecu nedoumicu. Zelim da doplatim i fabričku navigaciju. Tu postoji Amudsen (jeftiniji cca 800EUR) i Colombus (skuplji cca 1.800EUR). Columbus u startu otpada, jer je preskup, ali Amundsen mi je otvorena opcija. Ali prodavac mi je rekao da sama ta navigacija (Amundsen) nije ''naročito korisna''. Sad me zanimaju vaša iskustva? Da li Amundsen vredi? Googlao sam i gledao na YT i deluje mi kao ok (naravno ne može da se poredi sa Columbusom). Šta u raditi po tom pitanju?

Takođe, šta je još korisno uzeti od dodatne opreme? Mada sve što ima Elegance, jer i vise nego dovoljno.

Hvala Vam na pomoći!