Autor Tema: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke  (Pročitano 110684 puta)

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Turbo

Odg: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke
« Odgovor #195 poslato: 30. Mar, 2015. 12:51 »
Neće da gubi skoro ništa, koštaće onoliko manje procentualno koliko je i nov jeftiniji. A nije mala razlika.

Huawei P6 TT

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #196 poslato: 30. Mar, 2015. 13:54 »
Na benzincu ce se sigurno izgubiti vise nego na dizelasu uvek bilo i bice kod nas.
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd

Van mreže Filip

« Odgovor #197 poslato: 30. Mar, 2015. 14:05 »
to su minorne razlike kod 1.2 i 1.6, više će da izgubi 1.8 od 2.0

a i to je pitanje, ipak čovek planira da ga vozi duže, nema zezanciju oko dpf-a npr.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže adamGT

« Odgovor #198 poslato: 30. Mar, 2015. 14:25 »
A sta mislite o 1.4 tsi? Imam ponudu za O3 elegance sa tim motorom plus dodati bolero i metalik boja za okruglo 18000,da li je to ok ponuda?

Van mreže makarije

« Odgovor #199 poslato: 30. Mar, 2015. 14:35 »
Kažite mi Bi-Xenon, jel to xenon i na kratkom i na dugom svetlu? ili?

Van mreže Filip

« Odgovor #200 poslato: 30. Mar, 2015. 14:45 »
adamGT,

to je po mom mišljenju pravi izbor za O3, cena je ok, oko 1.000 manja od zvanične, mada mislim da može još dole jer je nestandardni primerak (motor, oprema), a ako kupiš pripremi se na veliki pad cene polovnog

makarije,

pročitaj moju temu o službenom firminom autu:

http://forum.skodaforum.rs/moja-octavia/octavia-3-firmina/

ima tu odgovora na tvoje pitanje
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže makarije

« Odgovor #201 poslato: 30. Mar, 2015. 15:15 »
Znači imam xenon na kratkom i dugom... tj. ima klapnu... ali čemu služi onda ona sijalica gde je nekad bilo dugo svetlo?

Na mreži varicakZapočeo temu

« Odgovor #202 poslato: 30. Mar, 2015. 15:20 »
Nema nikakve druge sijalice. Imaš samo jedan projektor. Pored je obično ogledalo. Inače automatska duga svetla rade odlično.

Van mreže makarije

« Odgovor #203 poslato: 04. Apr, 2015. 12:23 »
Čekam sad već skoro 7 dana da ''dobiju'' cene, jer Oktavia ''trpi'' određene izmene i uvode nove motore (Euro 6)... ovo čekanje me toliko izluđuje...

Takođe, jedno neprijatno iskustvo, nazvao sam AutoČačak, objasnio čoveku šta želim, ali kad je čuo odakle sam, samo mi je rekao: "imate tamo Intersrem pa se obratite njima'' i skinuo me s dnevnog reda...

Da prodaju čokolade, pa da i razumem, al ovako auto od skoro 20.000€... no comment...

Van mreže KaSSaD

« Odgovor #204 poslato: 04. Apr, 2015. 15:36 »
Ma... AC... boli ih uvo inace za sve... zanima njih samo veleprodaja, jer moge firme porucuju po 10+ automobila, e onda se oni cesljaju... a ovako... Mrzelo ih da mi naprave ponudu za rs-a... da ne pricam... Tako da bolje Alpros ili Cirinac!

Van mreže djordje48

« Odgovor #205 poslato: 04. Apr, 2015. 18:39 »
^^

Ne znam, nisam pametan... znam da su skupe navigacije ovako... ali... sacekacu da se javi neko sa Amundsen-om...

Gledam sad dodatnu opremu, ako neko može da mi rastumači sta je ova oprema?

Fleet paket      pojacan akumulator ili alternator?
Driving mode selection   biranje profila voznje, npr eko, normal, sport
Sunset   dodatno yatamnjenje yadnjih stakala
Simply clever ( dvostrana pokrivka poda prtljažnika )           sa jedne strane gumena patosnica za gepek, sa druge tekstilna
Driver activity assistant                gleda te u oci i govori ti kad da stanes i popijes kafu
Paket za loše puteve         valjda jaci amortizeri i bolje oklopljeno vozilo odozdo
Dvostrana pokrivka poda prtljažnika ima gore
Sport paket Dynamic   ne znam
Podna zaštita karoserije    valjda slicno kao paket za lose puteve
Odeljak za odlaganje u prtljažniku   mislim da su to pregradice za koseve pozadi, ko uzme Canton ozvucenje, ne moze da stavi levu pregradicu jer je tu vufer

Za nesto pretpostavljam sta je...a za nesto nemam pojma.

Van mreže makarije

« Odgovor #206 poslato: 04. Apr, 2015. 19:26 »
^^

Hvala Đorđe :)

Van mreže voyager

« Odgovor #207 poslato: 04. Apr, 2015. 21:22 »
Ja imam Amundsen u O3. Unutra su Navteq mape cele Evrope uključujući Srbiju. Ne dobijaju se mape pola Evrope kao ranije kakoje neko pomenuo niti kod Amundsena niti kod Columbusa. Izlaze dve nadogradnje godišnje (u maju i novembru). Podaci o ruti idu i na Maxidotu. Prošao sam sa njom od Belgije do Turske sve zemlje tokom nekoliko putovanja i ni jednom me nije zeznula sem jednom u Rumuniji gde je omašila krajnju adresu za 500m. O Navteq mapama zapadne Evrope ne vredi diskutovati. U metar su me dovodile do odredišta  u nekim selendrama. Verujem da su mape Srbije koje su radili domaći proizvođači i dalje neznatno bolje ali očigledno i Navteq poboljšava mape, skoro sam video njihovo vozilo u Kruševačkoj. Takođe sam primetio da neke kućne brojeve sad ima u mapi a u prvom izdanju ih nije bilo.

Ja sam zadovoljan i opet bih uzeo fabričku navigaciju.
« Poslednja izmena: 04. Apr, 2015. 21:35 voyager »
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Na mreži varicakZapočeo temu

« Odgovor #208 poslato: 05. Apr, 2015. 08:49 »
Ako mnogo putuješ, pogotovo po inostranstvu, karavan, 2.0 tdi i fabrička navigacija se podrazumevaju ;) . Kao i za mnoge druge stvari pitanje je potreba. Za mene je to preskupo i te novce bih iskoristio za neko drugo parče opreme, kako sam i predložio ili jednostavno dao manje za auto.

Sent from my iPad  

Van mreže sds21

« Odgovor #209 poslato: 05. Apr, 2015. 10:29 »
Pre kupovine proverite da li vozilo imaju na raspolaganju ili se narucuje. Uzeo sam pre par dana novu fabiju i u ac rekose da im je telenor kupio preko 200 vozila, uglavnom oktavije u razlicitim paketima i sa razlicitim motorima. Sledeca isporuka tek juna.

Sent from my Nexus 4  

• Vozi: Skoda Rapid 1.0 TSI Drive MY2018, Skoda Fabia 1.2 TSI 2015