Autor Tema: Ulje za motor, menjač... Opšta diskusija.  (Pročitano 19208 puta)

DJM, srsa, Robby i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Robby

Odg: Ulje za motor, menjač... Opšta diskusija.
« Odgovor #135 poslato: danas u 12:25 »
@vlado985 Ima odlican brend u BN na Nestro pumpi, Optima Eco Plus SAE 5W30 sa zvanicnim Approval Vw 504/507! Ima ga na erWin Vw Approved listi. Bosna rame uz rame sa ostalim uljarskim azdajama!  bravo2
Za sve ostalo platices ptt troskove,marzu za bogatase i porez za neverovanje! Mislim da sam i zakacio negde kompletnu listu.Ali ja dalje ne bih trazio, imas lepo na pumpi, porucis kod njih i kupis,zagarantovani original i odlicno ulje.
  • Vozi: Seat Ibiza 1,4 16v 63kW LPG 2007, Škoda Scala 1.5 evo2TSI 2024

Na mreži vlado985

« Odgovor #136 poslato: danas u 13:27 »
Hvala Robby na brzom odgovru, naravno da se zna za optimu stari i provjereni brend, mada ne bih se ja previse odusevljavao tim odobrenjima, mi smo podnevlje pogodno za ''sredjivanje'' a i papir hoce svasta da trpi  :)) 
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4mpi 50kw AME

Na mreži DJM

« Odgovor #137 poslato: danas u 14:42 »
Hvala Robby na brzom odgovru, naravno da se zna za optimu stari i provjereni brend, mada ne bih se ja previse odusevljavao tim odobrenjima, mi smo podnevlje pogodno za ''sredjivanje'' a i papir hoce svasta da trpi  :))
Imaš ja mislim na Nešković pumpama INU a tebi treba   INA Ultra Star FE SAE 5W-30 i to je ulje PAO ili da naručiš Ravenol preko OLX-a evo ti link

https://olx.ba/artikal/66587712
  • Vozi: OCTAVIA IV 2.0 TDI 85KW