0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Poštovani forumaši, nov sam na forumu pa red je da se predstavim:Imam škodu fabiu (produžebna verzija) 1,4 tdi ambiente 2008 godište, auto je u mom vlasništvu malo jače od godinu dana i nikakvih intervencija i problema na njemu nema... Iz radoznalosti naručio sam kinesku dijagnostiku čisto da nakačim auto i da vidim sta se tu desava, kakve podatke daje itd... Dijagnostika je stigla, instalacija odrađena po uputstvu, internet konekcija ugašena, auto konektovan, kliknem na opciju motora prepozna motor i da osnovne podatke, kada sam kliknuo na sledeću opciju program je blokirao i izbacio prozor da program not responding close. Zatvorim restartujem računar, reinstaliram, opet proverim com4-led"s-test- sve u redu opet da kliknem na neku od opcija opet isti prozor izbaci i tako pokušam još 15 puta isto se dešava ... Da li je neko imao sličnih problema, ako ima neko neki savet...
Šta mislite o ovome?https://www.kupujemprodajem.com/VCDS-15-7-3-najnoviji-30016998-oglas.htm
Možda bi i batketu sda proradilo "needle sweep" kako treba konačno. Znam da bi batke to voleo
Voleo bih mada polako gubim interesovanje. Kad radi nasmejem se, kad ne radi nisam tužan.