mirkuk38 baš ti hvala na lepim rečima, niko mi nije pohvalio mašinu kao ti

Šalu na stranu, večerašnja Zemunska sesija je po meni bila uspešna. Skoro sve što sam poželeo, a imali smo uputstvo uspeli smo da aktiviramo. Auto je u elegance opremi što znači da ima fabrički LED i napred i nazad.
Evo spiska:
- aktivirana oba zadnja svetla za maglu
- aktivirana corner funkcija prednjih maglenki
- aktiviran naizmeničan rad LED-a i migavca, pri uključivanju migavca, napred
- aktivirano okretanje cajgera (kao na RS-u) pri davanju kontakta
- aktivirana funkcija prikaza informacije na MFD-u koliko litara može još da stane u rezervoar
- aktivirana štoperica (lap timer) na MFD-u
- povećan broj inpulsa migavca u confort radu (stock 3 - podešeno na 4 impulsa)
- uprkos pokušajima, odnosno aktivaciji zadnjih led svetala kao DRL, i pored uputstva, pri aktivaciji su se popalila sva svetla na kolima. Mislim na DRL napred i nazad (što je i bio cilj), ali i svetla na komandnoj tabli kao i svetla za osvetljenje tablica. Nije mi se dopalo da ta svetla rade permanentno čim se da kontakt bez obzira da li je dan ili noć (posedujem funkciju AUTO svetla i volim da vidim da se tabla upali kad uđem u tunel ili neki mračniji deo, a da se nakon izlaska ugasi). Pokušali smo više puta da to podesimo, ali smo na kraju tu funkciju deaktivirali i vratili na fabričko podešavanje.
- za comfort otvaranje šibera nisam našao uputstvo pa je logično da po tom pitanju nismo ništa uradili.
- i na kraju mi je ipak žao što nismo uspeli da aktiviramo funkciju spuštanja suvozačkog retrovizora pri ubacivanju vozila u rikverc. Ali šta ću kad auto izgleda ne podržava tu funkciju. Sve smo mi lepo uključili po uputstvu ali rezultata nije bilo (ubi se Miroslav šaltajući, odnosno ubacivajući menjač u rikverc, ali retrovizor se ne da mrdnuti)
Nakon sesije smo se malo izmenjali vozeći svako auto onog drugog. Nije ni čudno da mi auto, kako kaže mirkuk38 ne ide, kad vozi kao baba...

Džabe si čipovao mašinu kad je šaltaš na 1500rpm ulenjićeš tu ergelu od 195KS