Autor Tema: Da li dublju šaru montirati napred ili nazad?  (Pročitano 4919 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bugarin

• Global Moderator
  • Ugled: 103
Da li dublju šaru montirati napred ili nazad?
« Odgovor #45 poslato: 16. Sep, 2016. 20:43 »
E stvarno. Citam i pitam se sto nam propada auto-sport kad imamo toliko reli vozaca...........
Svi bre upadaju u neke kriticne situacije i treba im perfect grip na sva 4, a kroz beograd ne mogu da prodjem od "sofera" cim padnu 3 kapi na asfalt.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
  • Ugled: 10
« Odgovor #46 poslato: 16. Sep, 2016. 21:44 »
Ja sam bio na Navakovom jednodnevnom intenzivnom treningu http://www.navak.rs/programi-treninga/putnicka-vozila/intenzivni-trening.html.
Na stazi se vežba 5-6 situacija sa izbegavanjem prepreka u brzini i tokom kočenja, vožnja u zavoju sa predupravljanjem i podupravljanjem. Moj zaključak je da iako sam u vozačkoj karijeri imao svakakve situacije i nekoliko lakših sudara iskustvo koje sam tamo proživeo je neprocenjivo a pre svega otrežnjenje koliko je veštine, istreniranosti i koncentracije potrebno da bi se vozilo kontrolisalo pri brzinama od 60km/h i to u situacijama za koje si unapred pripremljen.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Na mreži zare

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
« Odgovor #48 poslato: 16. Sep, 2016. 22:54 »
E stvarno. Citam i pitam se sto nam propada auto-sport kad imamo toliko reli vozaca...........
Svi bre upadaju u neke kriticne situacije i treba im perfect grip na sva 4, a kroz beograd ne mogu da prodjem od "sofera" cim padnu 3 kapi na asfalt.
Propaganda proizvodjaca, internet strucnjaci, vozaci bez iskustva koji prihvataju tudja "iskustva" i misle da ce guma/felna/amortizer i ko zna sta od elektronike da uradi ono sto oni i ne znaju da je moguce...
Pogledaj kako ljudi "voze" po nekim krivudavim putevima... Kada popricas sa nekim neiskusnim ili losim vozacem koji se sprema na more, nije ni krenuo a vec zna da su kanjon Morace i Grdelicka klisura katastrofa od puta i da nece da prelazi 50 ili 60 km/h jer to godinama slusa na SAT-u. Ali zato mora da bude auto od 150 konja i sara na gumi od 10 mm, zlu ne trebalo. A sto ni jedno ni drugo ne zna da iskoristi ni 20 % nema veze, nek se nadje :).

Van mreže bugarin

• Global Moderator
  • Ugled: 103
« Odgovor #49 poslato: 16. Sep, 2016. 23:39 »
https://www.youtube.com/watch?v=oa9hzcjdi5Q   C:-)
Smejurija. U jednim kolima se vuku po stazi, samo sto ga ne plasi radarima. A u drugim ga lozi da ubrzava dok ne oseti da auto gubi kontrolu i jos mu tada sugerise da zabode kocnicu. I gle cuda, auto se okrete..........
Jedino sto nisam izvalio, to je koja je vuca na kolima ( gledao na mobu pa nisam provalio model vozila).
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
« Odgovor #50 poslato: 16. Sep, 2016. 23:51 »
Nas narod uvek misli da je najpametniji. Nadam se da je u pravu.

A Mirkuk stvarno neozbiljan. Koliko je dao na gorivo, set od sva 4 nova nije mnogo. Pa i to je potrosni materijal. Stare na oglase...
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže mirkuk38Započeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #51 poslato: 18. Sep, 2016. 07:04 »
Alo bre Peja, pa neću dva puta u toku istog leta menjati gume koje se voze pozadi :-).

Sent from my LG-D722