0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Samo nemoj one koji automatski zaključavaju auto kada zatvoriš vrata (a ključ ostao u kontakt bravi!)Ja sam hteo da ugradim alarm koji bi se aktivirao preko postojećeg ključa - dugmetom za daljinsko otključavanje / zaključavanje vrata, ali sam odustao kada sam čuo koliko to košta. Za auto vrednosti Fabie I jedino alarm koji će imati poseban privezak - daljinac je prihvatljiv po ceni.
ja sam ugradio META alarm koji je kostao 120 eura. nisam imao daljinsko zakljucavanje (fabia classic), i samo sam zbog toga stavio da ne bih ostetio cilindar na vratima zbog cestog zakljucavanja-otkljucavanja , povucen negativnim iskustvom koje sam imao na feliciji. pa bas i nisam zadovoljan, jer nekad ne reaguje uopste. u skodi kazu da im je to poznato, da se dosta ljudi zali jer valjda dolazi do mesanja frekvencija i daljinac ne reaguje.kad sam u blizini nekih antena ili sl, ne reaguje. http://www.metasystem.it/
Ja imam alarm Scorpion. Imao sam centralno zaključavanje, pri ugradnji alarma, koja je (ruke + alarm) koštala 70e, majstor mi je izvadio centralno, jer sam alarm ima centralno, i dva daljinca. Centralno i dve daljinca sam prodao za 15e. Funkciju samozaključavanja sam isključio, može da se isključi na bilo kom alarmu. Do sada lepo funkcioniše.
slazem se sa svim gore napisanim i mogu samo reci jos ovodobro bi bilo dodati zeder,,, ili nesto slicno