0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nikola, proveri nivo ulja, da nije iznad maksimalnog nivoa i da li se mnogo oseća na benzin. Na otprilike toj kilometraži hoće da zvekne pumpa za gorivo, pa pušta benzin u karter, a tada pali check engine lampicu. Desilo mi se skoro kao i nekolicini ljudi sa tim motorom, pa sam još pod utiskom.Problem kod tog motora mogu biti i kablovi kratkog veka (takođe ih zamenio), ali bi tad imao nepravilan rad motora uz trzanje pri vožnji.Nisi napisao da li je na aktuatoru turbine ugrađena pločica u škodinoj servisnoj akciji. Ako nije može biti i da je to u pitanju, pri čemu tada auto nakon paljenja EPC lampice upada u zaštitni mod i neće dobro da vuče jer je turbina isključena. Potrebno je tada lagano se odvesti do prvog servisa, na ugradnju pločice.Naravno, bilo bi bolje da je samo do zamene točkova, ali obrati pažnju i na ovo gore napisano.
Pošto si sa Voždovca, najbliži su ti ovlašćeni servisi AK Samardžić i Alpros, a ja sam u nekoliko navrata bio vrlo zadovoljan uslugom i cenom u AC Stojanov (http://forum.skodaforum.rs/rs/ac-stojanov-beograd-skoda-vw-audi-seat-delovi-i-servis/ )