0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ništa on tu tebe nije zavlačio. Nije alav na novac jer ne radi sa firmama, ne popravlja kamione i autobuse. Da sam na tvom mestu, poslušao bih ga i uzeo te za 200 sa garancijom i bio bih miran.Veruj mi, bio sam u ovakvoj situaciji. Послато са D6603
Sve drugo na stranu, ali ne razumem kako nemas garanciju ako kupis novu diznu, a ako za tu istu diznu das staru, onda imas garanciju ?! 200 ili 240 € je OK cena za dizne. Cak mozda i niska.Nedostaje ti slovo na kraju u OE broju; P, Q, R, S... jer za svaku ide i drugi Bosch broj. Barem sudeci po katalogu.Inace ovo nije kilometraza za remont dizni, vec i ima slucajeva da je i posle 80000 km lutrija, kako se zalomi. Kolega iz teghnicke podrske bio je u fabrici jednog od proizvodjaca ubrizgavanja, pojedine dizne se projektuju za 80000 km, a preko toga... kako bude...
Ukoliko je na dizni otisao piezoelektricni pretvarac sredstvo za ciscenje nece imati dejstva. Tu pomaze samo zamena i nista drugo. Deo sa aditivima mi nema smisla jer aditiv nije toliko gust.