0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
A zamisli tek da je rekao da je gay, morao bi jos i da mu se izvines
Pa takve šmekere po putu, samo dohvatiš sa nekom palicom pa kada mu oplupaš auto sledeći put ima da bude manji od makovog zrna. Ako zakon važi za jednog, onda važi za sve, ali svako misli da može protiv nekoga i nečega. Koliko je samo zaustavni put duži pri mokrom kolovozu i još ako ne poštuješ ograničenja...
Moj kolega je bio kod rodjaka u Svedskoj i svaki dan se voze nekom ulicom gde je ogranicenje 30. Pita ga on zasto je 30 kada moze 50 a ovaj kaze, pa da ne smeta stanarima koji tu zive. A vi sad vidite na kom nivou svesti smo mi.
Uh,nije bas 50 konja neka srecna granica(i mislim da je problem ovo sto uvode ogranicenje od 107ks za mlade vozace).Ja sam bio u toj poziciji,kad neko hoce da pravi problem ne treba mu mnogo snage,ali po mojoj logici i previse slab auto moze da bude opasan. Isto tako dete necu da pustim u auto koji je star,lagan i nebezbedan (kakvi obicno jesu ti sa 50tak konja). Ja sam definitivno odlucio da mu kupim SUV(taman da kompletiram "segmente"). Prvo sam hteo RR sport prve generacije(moja stara zelja a sad su poprilicno povoljni),medjutim toliko su kvarljivi da je to strasno,iskoci sasvim iznenada Santa fe i uzmem njega. Ja prezadovoljan,auto dinar ulaganja nije trazio,presao smesno,a i dusa mi mirna.2 tone,visok,pregledan (retrovizor ko na autobusu ),dovoljno snage da bude koristan ali da apsolutno nemas zelju da ga gazis itd,bas idealan za svoju svrhu.Mada opet,ja zbog njega nisam hteo da uzmem tsi280,koliko god to bilo "do glave" drugacije je kad je auto ozbiljno performantan,a ja nisam siguran da bi mi bilo sve jedno.I da,mislim da sa klincima treba maksimalno raditi kad pocnu da voze,objasnis mu sve,sednes sa njim i ajde vozi brzo,ajde na snegu kako da kontrolises zanosenje zadnjeg dela (kontru),ajde kako da vozis u terenu itd. Ne samo trabunjati nemoj brzo i pazi,od toga slaba vajda.