0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
@Mareska Jesi kupio metanca na kraju, ako jesi kakvi su utisci?@OstaliJe l kupio još neko VAG TGI-ja u međuvremenu i ako jeste kakvi su utisci?Opet počinjem da razmišljam o TGI-ju i imam neopisivu želju da se otarasim TDI-ja, jer mi je više zlo od čestih regeneracija i ko zna kakvih drugih za*ebancija... Mada vidim da je cena CNG-a i dalje na 123 dinara, a po ostatku Evrope je to mnogo-mnogo više...ako ne skoči cena iz nekog samo državi znanog razloga i dalje se itekako isplati - sa trenutnim cenama je to i dalje minimum 50% jeftinija vožnja nego na dizel...
Pozdrav svima, u zadnje vreme sam se bas zainteresovao za TGI koji bi zamenio moj 1.6TDI 80kw, posto vidim da je ovo najsvezija tema po pitanju TGI motora ajde da se raspitam ovde u nadi da ce odgovor biti najbrzi .Trenutno se na oglasima nalazi jedan meni jako zanimljiv model, u pitanju je Golf 7 1.4TGI 110ks 2016 godiste, automatik DSG sa 7 brzina, da li je to model koji ima klasican benzinski rezervoar ili umanjeni od 9l? Znacilo bi mi dosta ako je normalan benzinski rezervoar za slucaj da se negde zadesim gde nema pumpi gde bi natocio metan, sta da radim sa 9l benzina .Ono sto me jos zanima koliku autonomiju bi mogao da ocekujem na metanu, njima je boca od 14kg ako sam dobro video na netu?Sto se tice samog auta pise da je presao 250k km (u kilometrazu iskreno sumnjam ali danas su svi vraceni tako da....), uvezen iz Italije.Na sta obratiti paznju prilikom kupovine, ima li nekih karakteristicnih mana kod ovog motora? Generalno ne prelazim puno kilometara godisnje, prosecno oko 12 do 15 hiljada (80/85% gradske voznje) tako da i potrosnja kod dizela mi nije toliki veliki problem ali su me smorili budjavi DPF i EGR kod dizela koji malo malo pa za*ebavaju, EGR sam cistio vec a izgleda da ce uskoro ponovo da se radi, a DPF kad negde stignem a on upali regeneraciju i pocne da divlja ventilator poludim, niti da ga ostavim tako a niti da idem negde kao idiot da se vozam dok on zavrsi regeneraciju a vec sam stigao na odrediste... Svaki savet je dobrodosao, hvala svima unapred
Hvalaa, to mi je bitno da ima normalan rezervoar..Predstavio sam se prilikom registracije, ono podaci o profilu, ako postoji neka posebna tema na forumu posalji mi link.