0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Kad ne znaš šta ćeš a ti uvali muku tastu Ovaj post mi je više značio nego meseci proučavanja sajtova. Ipak dakle izbegavati daleki istok, meni prodje 10 godina dok trepnem a ne bih baš voleo da menjam trepne svakih 5 (kontate igru reči hehe)
Auu na status liči ta panda..... strašno..... Kada sve sabereš,oduzmeš, pročitaš, razmisliš.... izgleda posle Škode Škoda
Можда одох са теме, а можда и не, пре пар недеља, кад сам мењао "обућу" на Ф4, причам са једним младићем који је исто то решавао за мајку (на Toyota C-HR, а он иначе вози Суперб III), и прича како имају и фул електричног Смарта за по граду, и дечко тврди да их са Смартом један КМ кошта 1 РСД, што ће рећи 100 КМ дође 100 динџи. Делује баш импресивно. Једино што је незгодација што је такав нови Смартић плаћен 28х еврића, али каже да им се исплатио!? Мислим да рече да је домет негде око 150 км.
Ima fora da je zaletis pa izbacis iz brzine
Ne znam koliko čovek treba voziti po gradu da mu se isplati smart za te pare. Možda ako je dostavljač hehe
Sto je tesla skupocena? To je fensi auto koji je ujedno i najprodavaniji na svetu jer ne kosta puno i lepo izgleda. Tesle su po kvalitetu na dnu liste i imaju najvise reklamacija. Ujedno, tesla ima najvecu marzu po prodatom autu, kao kineski brendovi i tu je delimicno odgovor na prethodno. Plus sto su preko noci nastali bez tradicije i treba jos dosta da uce zanat. Ono sto odlicno znaju je da se snadju na trzistu i privuku kupce kao muve na sirup. Kada bi oni pravili kvalitetna kola ne bi imali vise kupaca nego sada vec bi manje zaradjivali. Gledao sam klipove gde stizu tesle sa zazorima na vratima, stubovima, stopaljkama. Mora da se pregleda nov auto kao kada se uzima popravljen auto posle totalke od nekog garaznog majstora koji mirise na alkohol.
Ako neko naruči porodničnu picu dostavljač sa smartom je u problemu
Nisam nikad obracao paznju, koliko je cjenovnik? Kako to se naplacuje? Po kW? Koliko izadje jedno punjenje Tesla vozila ili nekog drugog?