0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.
А скоро сам се возио у најновијем МЛу као сувозач и некако сам се осећао стиснуто, а моји габарити су, мислим, негде просечни - 180 цм висине и 0,11 тона тежине.
kupiš jednu mazdu, lošakupiš drugu mazdu, lošapa posle toga svako bi stao, ali ne, ti kupuješ još dve mazdeok, važi
Komentar za manjak mesta u E klasi je bio na osnovu mog iskustva. Vozio sam se u autima slične klase i tamo je bilo više mesta.Visok sam 195+. Kad sam gledao auta, prodavac mi je rekao da ni ne pokušavam ući u Atecu , a Karoq je isto mali auto za mene. Tako da je izbor bio Superb ili A6, A8..
Ne treba ispravka...direktor uvoznika je bio mirko marijanović
Ovu bolju sesticu koja je bila kao eksponat na forumu kako je sredjena i ocuvana i dan danas je kod tasta.
Svaka čast, još ćeš me ubediti da nisam dobro video svojim očima.
Kad ne znaš šta ćeš a ti uvali muku tastu Ovaj post mi je više značio nego meseci proučavanja sajtova. Ipak dakle izbegavati daleki istok, meni prodje 10 godina dok trepnem a ne bih baš voleo da menjam trepne svakih 5 (kontate igru reči hehe)
Знам да знаш, али ипак да питам, јеси ли пробао подешавати висину возачевог седишта?У Ф4 мислим да се и свих 10 цм седиште може шетати горе-доле, што дефинитивно значи.
evo šta posle škode https://n1info.rs/biznis/poznata-cena-novog-fijata-koji-ce-se-proizvoditi-u-kragujevcu/