0 članova i 28 gostiju pregledaju ovu temu.
Naši ljudi bi našli zamerku i Rolsu. Previsoka su očekivanja ovde.
vi zemljaci kupite BENTLI, ROLS
Jeste na papiru, kao i Octavia što je golf klasa. Modernoj Škodi je to karta na koju igraju.
Али тврдим, иако би требало да су Пунто и Фабиа иста класа, ипак је Фабиа доста озбиљнији ауто од Пунта, бар је нама такав осећај, што значи да ја Камик још више изнад.
Jeep sada rade zabari, to vise nikad nece biti auto koji je nekad bio... NazalostSamo mi reci koja je razlika izmedju Octavia i Golf, po cemu boljo, cak je golf bolja izrada i kvalitetniji enterijer. Tj octavia i jetta su ista klasa. Tj golf bez gepeka... koliko imas godina vozacku iskusan si dobro za godine svoje.
Jbg istina boli. Majstore kupis mercedesa ili audija sledeci put i sve rjeseno, nema problema.
Pa ozbiljniji je taman koliko je i VW ozbiljniji proizvođač od Fiata i svih francuza. Ja prosto ne mogu da sedim u kolima koja unutra liče (namerno) na dečiji auto sa Pertini plastikom. Neka me zajebu sa "mladalačkim dizajnom" i "personalizacijama" ja volim kada je auto unutra ozbiljan (i crn).Kad na to dodamo i najčećšće užasnu zvučnu izolaciju meni prosto ostaje VW kao izbor (jer nemam para za Audi).Škodu sam imao ali ne, nije to to, tačno koliko je jeftinija toliko je i lošija od VW - isto kao i VW naspram Audija. I dalje je prilično prosto - ako je nešto skuplje, vrlo verovatno je i bolje. E sad što je sve to otišlo 30-50% u odnosu na cene iz 2020, to je globalno pitanje i ne odnosi se samo na automobile.
Cova ti citas sta zelis da procitas. Kamiq je skoda fabia na federima! A fabia i punto je isti segment auta. Ajde sta pravis sprdnju samo. Ustvari kamiq je klasa ML-a... Izvini ja se zeznuo...
Углавном се слажем са Хирургом око Ф и Камика, када смо капарисали Ф4, било времена па смо мало цуњали около и између осталог загледали и Камика, и мој утисак је да је он заиста нешто као подигнута Фабиа, али је ипак бољи и лепши, мало и већи и пространији, озбиљнији, за нијансу виша класа, а да је био са мотором који нам одговара "за одмах" променили бисмо одлуку и узели њега, јер се и код супруге и код мене јавила "љубав на први поглед".Али тврдим, иако би требало да су Пунто и Фабиа иста класа, ипак је Фабиа доста озбиљнији ауто од Пунта, бар је нама такав осећај, што значи да ја Камик још више изнад.
Zasto mislis da je Audi bolji od skode ili VW (za jeftinije modele pricam). Kupili smo novi q2 spolja stvarno lep, doplatili i za matrix svetla i sta ti ja znam. Unutra jad i beda. Ekran nema tuch nego onaj njihov tockic. Na srednjem stubu gde treba da bude ventilacija samo je rupa, nisu ni neki pretinac mogli ubaciti. Kamiq u style paketu unutra mnogo lepsi i kvalitetniji od audia. Audi da bi bio Audi od q5 ili A6 modela pa na gore. Svi ostali modeli varijacija na temu i sminka. Pogotovo sto su sada "dzipovi" na glasu pa u q2 ide enterijer od stare A3 a A3 isto godiste dobila novi enterijer.