0 članova i 29 gostiju pregledaju ovu temu.
Скоро сам чуо неку рекламу за увоз половних америчких Американаца, али мислим да би то могло бити скупа авантура, јер и код дуготрајних и одомаћених произвођача на европском тржишту све је више фушераја и подршка је све лабавија. И замисли да увезеш неког Линколна, Кадилака, ГМЦа, или шта год, и требаш урадити само основни редован сервис, а камоли да нешто озбиљније откаже!? Где отићи? Како делове набавити? Ко уопште зна да их сервисира?
Probaj da pročitaš sa razumevanjem Niko nije ni napisao da imaju veze. Bilo je pitanje za Jeep koji se prodaje ovde pa sam i na to odgovorio.Svakako ne vidim smisao u bilo kakvom komentarisanju vozila koja nam ovde nisu dostupna, niti bi ih (ako ih dobaviš) mogao održavati kako dolikuje. Sve i da nije tako, priče o nekom američkom modelu Jeep-a koji je luksuzom i kvalitetom daleko iznad premium trojke i američkim vozilima kao simbolima kvaliteta - bukvalno su besmislice.
Imao sam prilike voziti novu Toyota Corolla Cross sa 2.0 i hibridnim pogonom. Jedina značajna mana je buka pri brzinama većim od 110 km/h, baš primetna razlika u odnosu na Kodiaq.
Ponavljam, ovde je se protegla prica o Jeep-u kao brendu, pa moramo da razdvojimo "Fiat" quality Jeep i onaj USA quality Jeep.Da si imao prilike da pogledas i da se provozas recimo u Grand Wagoneer-u, shvatio bi zasto sam napisao da je luksuzniji i deluje kavalitetnije od Audia, Merc-a i BMW-a. No dobro...
pouzdanost bi za svakog vozača trebalo da bude najvažnija stvar...e sad što se neko loži na lampice i pijano lak šta da mu radimvozeći 11 godina japance posećivao sam samo benzinsku stanicu i jednom godišnje servis...haubu sam dizao samo kad dolivam tečnost za staklakupim škodu, NOVU, i na 750km menjam španer i zupčastitoliko o tomevidećemo dalje