Autor Tema: Kupovina sledećeg auta - diskusija. Šta posle Škode?  (Pročitano 23440 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mihailo

Odg: Kupovina sledećeg auta - diskusija. Šta posle Škode?
« Odgovor #255 poslato: 25. Dec, 2023. 14:11 »
Zato mi je i dalje u pracenju... Znam koliko je prakticniji, vozio sam kiu sportage, kolena su pocela da klecaju od oktavije. :D Ali mi vise prija polozaj sedenja u limuzinama... A4 sam probao za vikend, ostao sam zatecen koliko mi se svidja, a jedva sam usao i izasao... :D
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #256 poslato: 25. Dec, 2023. 14:20 »
Пази, а ти имаш једва 30+ година!
2017е сам пазарио нови ауто, и избор се свео на Мериву Б или Астру седан или Октавиу 3 (све ново, разлика у цени пар сто евра), али када сам закључио да се из Астре и Октавије морам извлачити као гимнастичар, а са Меривом уђеш и изађеш без икаквих проблема, одлука је била једноставна. И узми у обзир да сам ја 20+ година од тебе, а ни ти нећеш бити млађи.  =))
Мало се шалим, клечаћу на кукурузу кад ово Разредни прочита!  :))
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže Mihailo

« Odgovor #257 poslato: 25. Dec, 2023. 14:27 »
Malo sale nije na odmet, ali je sve sto si napisao tacno i ja to znam. Inace 37 uskoro, ali veci su problem kilogrami, variralo se od 110-125...
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

Van mreže fobia24

« Odgovor #258 poslato: 25. Dec, 2023. 15:09 »
Ja za koju godinu cu 50 ali mi suv i dalje ne lezi po polozaju sedenja. Kao u kombiju. Kada vozim kodijaka od mojih ili svoje dve oktavije, kodija ne bih razmatrao kao kupovinu barem jos neko vreme. Sedista su kod mene u oktaviji uvek na najnizoj tacki, kao na podu da sedim.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #259 poslato: 25. Dec, 2023. 15:11 »
Sedista su kod mene u oktaviji uvek na najnizoj tacki, kao na podu da sedim.
Тежиш ка лежању...  =))

Na mreži maradona

« Odgovor #260 poslato: 25. Dec, 2023. 15:33 »
Probao Kodiaq kad sam kupovao Superb i bukvalno je osećaj kao u kombiju što kaže kolega fobia24. Plus imam osećaj da bi se prevrnuo ako uletim brže u krivinu. Tako da je moj glas za limuzinu.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #261 poslato: 25. Dec, 2023. 17:58 »
За вас је онда електромобил, тежиште што ниже...  :)

Na mreži maradona

« Odgovor #262 poslato: 25. Dec, 2023. 18:24 »
Juče sam na kratko izgubio kontrolu nad autom na auto-putu pre naplatne Bubanj Potok, iz pravca Niša. Krivine, mrak, neprilagodjena brzina i eto. Tako da nije loš predlog za elektro, da budem stabilniji na putu  bravo2

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #263 poslato: 25. Dec, 2023. 18:58 »
За почетак је довољно да мало успориш!  :o
А и сети се да је проблем вратити се из Ниша на струју...  :)

Van mreže che_guevara

« Odgovor #264 poslato: 25. Dec, 2023. 19:11 »
Колико пара толико музике!
Увек било!
Али је сада изгледа ипак тренутак где се добија нешто више музике за исте паре, јер овакав исти нови Камик је пре 5-6 месеци продаван, мислим, за неких 1.500+ еврића више.
Мени лично би и овакав баш "лего", али ми је "поранио" неколико месеци у односу на моје планове.  :(
taj prodavac iz valjeva je uvek prodavao kamiq za ove pare i uvek je imao klot volan...ne znam kako kod njega sve nešto tako stiže
kontaktirao sam ja njega ali samo odustao jer zbog 1000 evra više neću da se kajem kasnije i to je bila dobra odluka jer na 48 meseci to je samo 20 evra mesečno, a ja zadovoljniji
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Van mreže che_guevara

« Odgovor #265 poslato: 25. Dec, 2023. 19:18 »
Probao Kodiaq kad sam kupovao Superb i bukvalno je osećaj kao u kombiju što kaže kolega fobia24. Plus imam osećaj da bi se prevrnuo ako uletim brže u krivinu. Tako da je moj glas za limuzinu.
takav je i moj kum...kaže kao u traktoru da sedi :)
a ja potpuno suprotno, kamiq mi je prenizak, dok mi je suzuki jimny taman kako treba  :)
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #266 poslato: 25. Dec, 2023. 19:19 »
taj prodavac iz valjeva je uvek prodavao kamiq za ove pare i uvek je imao klot volan...ne znam kako kod njega sve nešto tako stiže
kontaktirao sam ja njega ali samo odustao jer zbog 1000 evra više neću da se kajem kasnije i to je bila dobra odluka jer na 48 meseci to je samo 20 evra mesečno, a ja zadovoljniji
То је стандардни Амбитион пакет. Слично је и за Ф4. У Амбитион, код Ф и Камика, је тај волан без команди на волану и челичне фелне, од видљивих ствари.
То са воланом без команди како коме одговара. Код нас Ф4 највише вози госпођа, и њој то не смета, чак и више воли без команди, јер када силом прилика вози Мериву, која има команде на волану, због навике како држи волан, свашта нешто она ту испритиска, тако да је ипак бољи клот волан, у нашем случају.  :))

Van mreže fobia24

« Odgovor #267 poslato: 25. Dec, 2023. 20:04 »

А и сети се да је проблем вратити се из Ниша на струју...  :)

Ja redovno vidjam tesle 3, Y, dual motor i performance kako voze 90 iza kamiona na autoputu. Ima recimo performanse ferarija ali se vozi kao jugo ako hoces da stignes negde.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #268 poslato: 25. Dec, 2023. 20:09 »
Јбга, зар није трагикомично да платиш сокоћало неколико десетина хиљада евра и онда, да би прешао смешну раздаљину, нпр Бгд - Ниш - Бгд, користиш вуду магију, енергију ветра, ретроградни Меркур, ниску наоблаку, заветрину камиона, низбрдицу и возиш брзином бицикла, да би прешао раздаљину од цирка око 450 км!?

Na mreži maradona

« Odgovor #269 poslato: 25. Dec, 2023. 20:40 »
Barem si bezbedniji u krivinama  =))