0 članova i 43 gostiju pregledaju ovu temu.
mora da je onda nesto ipak problematicno,jer ima nekako siroviji zvuk ,sve lepo radi da se razumemo (prima lepo gas ,ne trese dok radi,lepo pali ,) ,ali kao da je malo obučniji dizel ,mislim da bi trebalo da bude tiši.Nazalost nemam nikog stručnog da povedem sa sobom,ja se razumem ovako dosta dobro generalno ,ali jedino sto nemam tu dijagnostiku i nisam se susretao sa ovim modelom motora.A bas mi se svidja VrS Skoda .Inače evo auta o kome govorim :https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15854975/skoda-octavia-20tdi-vrs
Na fotografijama izgleda savim OK, što se tiće vanjskog izgleda, ali mi unutra izgleda bar 100k km više nego što je deklarisan u oglasu ili je stvarno explatisan bez imalo održavanja.Ima ovde više znalaca od mene sigurno, koji ti mogu reći puno više o tjuning_u tj. čipovanju motora jer iz opisa se vidi da je rađen "stage_2"...Tvoj opis zvuka i nepoznanica ko je i kako tjunirao motor i kako je isti održavan meni je crveni alarm, a sad je do tebe. Ovo bez dobrog majstora i detaljnog pregleda u servisu je pravi mačak u vreći.