0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Odgovor koji smo dobili od strane fabrike da se sva vozila koja su porucena pomeraju za odredjeni broj nedelja.Kada je u pitanjau tvoja porudzbina nedelju koju je dobio je 25(2018 god) a to je u periodu od 18.06. – 24.06.2018.Poblem koji je nastao je u samoj fabrici odnosno u nedostatku motora.
Mislim da će ove godine MY2019 biti od 31 nedelje...
Drugo, pretražite internet, nigde ni slova o bilo kakvom zastoju. Nije isključeno da je to igra dilera da obećavaju nešto što su znali da nije realno. Jer kada postoji problem u zastoju proizvodnje, to se već čita u auto vestima.
Po meni je to jednokratni zastoj, mislim da nije hronični problem koji će trajati. Zabrana dizela u centralnim gradovima u Nemačkoj je izazvala da se poveća tražnja za ovim motorima. Vw nije početnik da ne preduzme ništa da zadovolji tražnju. A da si ti oštećen, jesi svakako jer ti je obećan drugačiji rok. Doduše, suviše optimistički, kada si napisao 90 dana, ja nisam mogao da verujem jer je karoq model koji se traži i nov poptuno. Drugo, pretražite internet, nigde ni slova o bilo kakvom zastoju. Nije isključeno da je to igra dilera da obećavaju nešto što su znali da nije realno. Jer kada postoji problem u zastoju proizvodnje, to se već čita u auto vestima.Nego, šta sada? Tvoji stavovi, jel ćeš čekati ili tražiš drugu marku?
Rok isporukeDa sam danas naručio, Karoq bi bio isporučen MARTA meseca naredne godine.Kodiaq Avgusta