0 članova i 24 gostiju pregledaju ovu temu.
Nesto je to previse kratko, 150km...znaci da po gradu moze da se smanji na ispod 100km. Meni se palio isto cesce ranije, ali cim izadjem na duzi put, miran sam barem jedno punjenje, cca 600 do 700km. Jednom sam sipao aditiv. Mada moram da priznam da posle chip-a ne pali toliko cesto.
Dijagnostika bi ti rekla preciznije. Verovatno nema dima, itd.? Probaj prvo autoput, aditiv kao opcija 2, a ako bas moras, ciscenje istog.
Probaj pre svega autoput, to je neka polazna tacka za dalje. Ako imas nekoga ko ima VCDS da iscita mozes i to. Aditivi na kraju. Nisu bas dobri uvek. Ja imam VCDS ali ne znam da li ce citati 2018.godiste.
Meni pali na 370km, sto mi je poprilicno cesto s obzirom da ne vozim po gradu. U Skodi su mi rekli da je po diagnostici sve ok. I da sipam losiji dizel i aditiv za ciscenje DPF-a. Na poslednjoj regeneraciji sam u manuelnom modu vozio trecom brzinom oko 30-ak kilometara pa cu da vidim kad ce sledeci put upaliti.
Cudi me jedino ta cifra od 370 km. Kad je vruc motor pa i ok. Ali par puta se deslio da ujutru posle par km on vec poceo. Kao da je tako podesen. Zivo me interesuje dal moze nekako da se podesi na 700-800 jel sve ispod toga je po meni precesto. I da po Marfijevom zakonu uvek pali regeneraciji neposledno pre nego sto stignem na odrediste