Autor Tema: OBD11 OBDeleven  (Pročitano 41396 puta)

Sica, azimuth90, Mareska, darkman, Warlock (+ 1 sakrivenih) i 24 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: OBD11 OBDeleven
« Odgovor #60 poslato: 19. Avg, 2023. 19:13 »
Шта значи код OBD11, софтверског дела, PRO варијанта 12 месеци?
Да ли то значи да тај налог и могућности које из њега проистичу раде само 12 месеци или то значи да ће се у тих 12 месеци вршити апдејт могућности а да ће се он моћи користити и после 12 месеци?

Да ли је хардверски део OBD11 увек исти а само се разликују могућности коришћења апликације у зависности да ли је Басиц, Про или Ултимате?

Да ли се са једним хардверским делом и једним налогом може прикључивати (и чачкати) на више возила?

Велико хвала ономе коме се буде дало да одговара на ова силна питања!  bravo2

• Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži Ljuba

« Odgovor #61 poslato: 19. Avg, 2023. 19:47 »
Hardver je isti, Pro opcija ce biti otkljucana 12 meseci posle toga ako se ne produzi paket Basic u nedogled. Razlika između tri paketa je u mogucnostima rada sa dijagnostikom. Sve odlicno objasnjeno u linku ⬇️
https://obdeleven.com/products
  • Vozi: Fabia 2

Na mreži Ljuba

« Odgovor #62 poslato: 19. Avg, 2023. 19:50 »
Да ли се са једним хардверским делом и једним налогом може прикључивати (и чачкати) на више возила?
Odgovor je da, moze. I jos samo da dodam da vredi svaki evro cent koliko kosta.

Van mreže hirurg

« Odgovor #63 poslato: 19. Avg, 2023. 19:53 »
Jel to nije glupost. Dakle kupis dijagnostiku i kad god radis nesto s njom placas. Stvarno ne kontam poentu. Ajde da su uveli platis 150 evra i recimo dobijes vag i to je to. A opcionalno ostala auta. Ovako jbt nema kraja... 10 po 10 kredita...

Na mreži Ljuba

« Odgovor #64 poslato: 19. Avg, 2023. 20:06 »
Svaka intelektualna svojina se placa i nemam nista protiv toga, cene su umerene i onom ko radi dosta mehanike ova pocket dijagnostika je idealna.
One click aplikacije se naravno placaju jer je sve servirano na tanjiru. Ko ne zeli da plati One click, uplati Pro ili Ultimate pa moze da kodira dok se boje ne rastope.

Na mreži wkobre

« Odgovor #65 poslato: 19. Avg, 2023. 20:17 »
Ja posedujem (a možete i vi) ultimate nalog, neograničen...uz pomoć interneta...  :)
Ali isto tako imam i legitiman nalog koji plaćam. Unapred molim sve da me ne kontaktiraju radi pomoći oko bilo čega na tu temu.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Van mreže hirurg

« Odgovor #66 poslato: 19. Avg, 2023. 20:20 »
Sto ne ćutiš onda :) gdje ima da se kupi obd eleven meni treba za 2 opcije. Da ugasim start stop i da ukljucim video u voznji.

Van mreže emtexzg

« Odgovor #67 poslato: 19. Avg, 2023. 20:20 »
Pozdrav,

programe kakve god zelite mozete preuzet sa mhhauto

Probao sam vise programa i sve radi uredno.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.9TDI 2007

Van mreže hirurg

« Odgovor #68 poslato: 19. Avg, 2023. 20:32 »
Svaka intelektualna svojina se placa i nemam nista protiv toga, cene su umerene i onom ko radi dosta mehanike ova pocket dijagnostika je idealna.
One click aplikacije se naravno placaju jer je sve servirano na tanjiru. Ko ne zeli da plati One click, uplati Pro ili Ultimate pa moze da kodira dok se boje ne rastope.
Ok je. Nisam rekao da treba da se pokloni, nego sto radi na principu daj daj daj daj. Nema kraja. To ne volim i ko ih j... 

Na mreži Ljuba

« Odgovor #69 poslato: 19. Avg, 2023. 21:19 »
Ovo sto cu napisati je iskljucivo na moj racun, da se neko ne bi nasao prozvanim...
Odavno sam prestao da se "cigancim", kad god sam hteo da prođem jeftinije, da zaj.em sistem ispalo me skuplje. Kad mogu kupim sta je provereno, ne obavezno skupo, i ta kombinacija radi, zavrsava posao u smislu da ga ne moram raditi 2 puta.
Prost primer: Kupio kinesku, ocerupanu VCDS kopiju sa pripadajucim kablom. Ideja je bila da mogu da procitam greske i ponistim servisni interval. Smesne su pare bile  ali dijagnostika ne radi. Onda uradim domaci zadatak, proucim sta od najeftinijih elm prikljucaka sa besplatnim programima do najskupljih all in one dijagnostika radi i shvatim da mi je obd11 idealan za moje potrebe. Pazario i nisam se pokajao.

Na mreži wkobre

« Odgovor #70 poslato: 20. Avg, 2023. 08:28 »
Sto ne ćutiš onda :) gdje ima da se kupi obd eleven meni treba za 2 opcije. Da ugasim start stop i da ukljucim video u voznji.

Pisali smo ranije na tu temu. Dakle sa njihovog sajta se poručuje i koliko sam video po komentarima u Srbiji se čeka poprilično (verovatno je slično kod tebe), osim ko ima sreće pa stigne nešto brže. Ja sam u Austriji poručio, stiglo je za dan ili dva iz Litvanije. Ako koristiš Apple, kupi noviju verziju uređaja (ili želiš u nekom trenutku da pazariš BMW jer pokriva i to). Ako koristiš isključivo android i VAG grupaciju, možeš uštedeti nešto para i kupiti prvu verziju uređaja.

Edit: za te dve opcije što želiš, imaćeš dovoljno kredita čim kupiš da aktiviraš VIM, a za start stop bi trebalo onda još euro ili dva da doplatiš. Ili ako se snađeš pa besplatno to uradiš sam.

Na mreži wkobre

« Odgovor #71 poslato: 20. Avg, 2023. 08:43 »
I da napišem interesnu stvar koja mi se desila pre nepunih mesec dana. Rikne mi akumulator, ubaci mi čovek novi sa drugom tj AGM tehnologijom. E sad kako je sada sve nauka, uzme on da mi kodira taj akumulator. Naravno meni đavo ne da mira i uzmem preko obdeleven-a da vidim kako je on to programirao. I imam šta da vidim  =))
Promašio je tehnologiju akumulatora, bilo je na EFB+, dok je kapacitet bio na neverovatnih 278Ah  :))

Na mreži Ljuba

« Odgovor #72 poslato: 20. Avg, 2023. 08:56 »
Promašio je tehnologiju akumulatora, bilo je na EFB+, dok je kapacitet bio na neverovatnih 278Ah  :))
Jbt, dal bi taj izdrzao garanciju. Da nisi proverio cenim da bi stradao i akimulator i alternator.

Na mreži wkobre

« Odgovor #73 poslato: 20. Avg, 2023. 09:56 »
VAŽNO: za one koji se odluče za kupovinu Obdeleven-a, preporučio bih da čekate promocije koje su kad i recimo crni petak, nova godina, Božić itd. Tada su cene uređaja i kredita DRASTIČNO umanjene (do 70%). Poslednja akcija koju sam primetio bila je za 70e oko 1200 kredita (ako me pamćenje dobro služi), što je dovoljno pa verujem na 5 automobila da se otključa sve što može (valjda nisam preterao). Ali svakako za nekoga ko se time igra na jednom autu, to mu dođe maltene neograničeno za te pare. Takođe ko ima instaliranu aplikaciju, bez obzira što ne poseduje uređaj, dobijaće notifikacije kada je neka akcija. Njih ima često, ali nisu nešto posebno u odnosu kada su veći praznici.
Eto, nadam se da će ovo pomoći nekome da sačuva novac i opremi se  bravo2

Van mreže IgorPin

« Odgovor #74 poslato: 20. Avg, 2023. 23:23 »
Ja sam uzeo sad u julu na letnjoj akciji uredjaj, ona kesica za njega i 2 godine Pro pretplate za 110 eur. Porucio sam da mi stigne kod prijatelja u Hr, doslo je za 3 dana.
  • Vozi: Skoda A7 2013