0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja imam Karoqa Style Plus i sam sam dodao gomilu sitnih a i krupnih stvari, ali lično mislim da ne treba praviti kompromis na motoru da bi ustedeo za opremu, meni je bio primat motor 2.0tdi i DSG pa sve ostalo sto je moglo da upadne u budžet, bolji motor ne znaci brzi auto, već kvalitetniju vožnju ... ps. Obrati pažnju na probleme sa 1.5 motorima ... ja bi pre išao na slabijeg dizela ...Sent from my iPhone
Isto ne bi trošio na razne lajsnice, dok se snađeš ode par tisuća.Garažu nemam (za sada) ali računam pošto je novi auto da neće biti problema sa zagrijavanjem kao do sada sa starim Focusom.Razmišljao sam za 1.5tsi ali prevelika mi je razlika, rađe bolja oprema i malo slabiji motor nego obrnuto.Kako mi je 95% vožnje grad (kuća-posao) sa max 100 km/h rađe se vozim u boljoj opremi nego da sam malo brži.
mali mi je ekran na skodama kad je digitalni kokpit u pitanju...neko rece da je 10 inca na novoj oktaviji a obicno ide 12 inca. Inace, ne proiznajem TV ispod 65 inca, pa ja nisam referentan za velicine ekrana
Generalno, Style paket (barem u HR) je dovoljan svima, Full LED svjetla, Climatronic dual zone, parking senzori naprijed nazad, zakretni grijani retrovizori...i još dosta toga.Jedino kad se već kupuje na dulji period, barem koliko traje kredit (7-10g.) da se uzme odmah nešto što mi se ili sviđa ili treba a ne za mjesec dana da se lupam u glavu šta nisam uzeo to ili to.Mislim da ću izbaciti Canton i digitalni kokpit. Canton nije neka razlika, pogotovo ako zadampam vrata akustičkim materijalima. Gledao danas analogni kokpit i ajde, nekako ću ga progutati Od opcija za sada ostaju alarm, zadnja kamera i sportski volan.