Autor Tema: trokira na 2000 obrtaja i izbacuje beli dim  (Pročitano 11940 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milosgranice

Odg: trokira na 2000 obrtaja i izbacuje beli dim
« Odgovor #15 poslato: 11. Feb, 2014. 20:14 »
nema tu pametovanja reklamiraj to i najverovatnije ce biti sve u redu
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže vlada320

« Odgovor #16 poslato: 11. Feb, 2014. 21:04 »
Uz svo dužno poštovanje, nisam primetio da postoji ikakav auto-mehaničar (posebno ne za VW i Škode) u Tabanovačkoj, a prolazim više puta dnevno tom ulicom. Jedino ako je u dvorištu Servisa Autokomanda ili misliš na ono dvorište gde odskora piše na žutoj tabli dijagnostika, elektrika i slično?
Možda treba da potražiš majstora specijalistu za VW i Škoda program i neku ozbiljniju prodavnicu auto delova!
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže aladdinprintZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 11. Feb, 2014. 23:01 »
Ta sa zutom tablom decko radi dobro posteno i nije skup....jednom recju posten,a sto se tice delova samo u kit komercu ima protokomer u ostalim radnjama nema.u kit komercu je 8500rsd a u auto cacku 33000rsd.Sve ostalo kupujem u favort prometu na vidikovcu...Videcu sutra sa drugim protomerom kako radi pa pisem.
U svakom slucaju hvala ti mnogo na interesovanju za moj problem sigurno cu sa svima Vama podeliti iskustvo.
AKO SE NEKO SETI NEČEGA BIO BI MNOGO ZAHVALAN
  • Vozi: skoda fabia 1.4tdi 2007god

Van mreže vlada320

« Odgovor #18 poslato: 11. Feb, 2014. 23:44 »
Sada pročitah sve iz početka i ispada da je greška što nisi odmah poverovao majstorima iz Samardžić servisa, jer ako oni ne znaju - niko ne zna.
Dalje, ne znam kakav je, čiji je i koliko košta taj protokomer iz KIT komerca, ali znam da do skoro nisu postojale kopije tih delova, već samo original fabrički deo. Znam mnoge koji su imali probleme sa delovima elektronike, čak i bobinama kupljenim povoljno u sličnim radnjama, pa su ih vraćali i reklamirali po nekoliko puta i ne valja! Na kraju kupe original deo i reše problem trajno. Skupo je neviđeno to 33000din. ja bih probao da nadjem polovnu original koja radi. Ako znaš lično nekog majstora iz ovlašćenog servisa - raspitaj se da ti nabavi, nađe se to kod njih ispod tezge. Ja sam pre 3god. tako nabavio EGR ventil povoljno uz 6 meseci garancije i on i danas radi bez problema.
Treća varijanta - ako kupuješ negde novi protokomer (ne znam ko ga sve proizvodi) biraj neki od renomiranog proizvodjača delova, npr. Bosch, Beru, NGK. Ne nasedaj na priče tipa: Znate, to je Bosch, ali napravljeno po njihovoj licenci u Italiji, pa piše nešto drugo... i ništa tursko i kinesko. Nije ni Favorit prava radnja za traženje takvog dela (bar mislim), ali imaš onaj lanac radnji Bosch Car Service po Beogradu, pa se raspitaj kod njih, mada ni oni nisu baš jeftini.
Ako u KIT komercu nemaju neki protokomer boljeg kvaliteta i od poznatog proizvođača - insistiraj da ti vrate novac. Mukotrpno je sve to, ali tako to ide kod nas.
Srećno, želim ti da brzo i uspešno rešiš problem!

« Odgovor #19 poslato: 12. Feb, 2014. 17:37 »
Promenili polovan Bosh-ov danas i ista stvar.Ode auto u Zemun polje kod doktora Draska pa cemo da vidimo sutra...JAVLJAM

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #20 poslato: 12. Feb, 2014. 19:43 »
Pre ili kasnije kod Draska se mora doci  :P
P.S. nadam se da si se najavio inace ima da se nacekas...

Van mreže zero cool

« Odgovor #21 poslato: 12. Feb, 2014. 20:57 »
Druže, BELI DIM nema teorije da bude od bilo čega drugog nego od antifriza (rashladne tečnosti). Skinuće glavu, poravnaće je i zameniti dihtung. Ukoliko nije pukla do sada.
  • Vozi: Skoda Octavia A5 FL 1.9 TDI Sport + Revochip remap

« Odgovor #22 poslato: 12. Feb, 2014. 22:48 »
jesam zvao sam i kad sam ga odvezao odmah ga metuo u garazu i okacio na ono čudo od dijagnostike...
rekao zvace me sutra.
Nestao belo plavi dim zamenom gumice dizne al trokiranje je ostalo i lep crni dim a trosiiiiiiiiiiiiiii
Sta bude bice....

« Odgovor #23 poslato: 12. Feb, 2014. 22:49 »
Jel vi momci dolazite na skup kod Arene da se vidimo i pocastimo kad popravim skodicu

Van mreže vlada320

« Odgovor #24 poslato: 12. Feb, 2014. 23:10 »
Bukvalno svi mehaničari iz Beograda (bar za VW Audi i Škoda program) na kraju šalju mušterije kod Draška u Zemun polje da on reši problem. Sada ti je auto u sigurnim rukama, pa nema svrhe da mi više nagađamo šta bi moglo biti, saznaćeš sutra. A, onda obavezno objavi sta je bio problem.

« Odgovor #25 poslato: 12. Feb, 2014. 23:12 »
Naravno sve sto se bude desavalo podelicu sa Vama a na skupu mozemo i popiti nesto

Van mreže milosgranice

« Odgovor #26 poslato: 13. Feb, 2014. 14:42 »
egr u kvaru
  • Vozi: fabia 1.9sdi

« Odgovor #27 poslato: 13. Feb, 2014. 23:40 »
I kako kazu Drasko resi sve pa je resio i ovaj moj problem.U pitanju je izgoreo hidropodizac i bresta osovina.
Bice gotov u subotu pa javljam oko 350e

Van mreže zero cool

« Odgovor #28 poslato: 13. Feb, 2014. 23:47 »
Hidropodizač i bregasta osovina?
  • Vozi: Skoda Octavia A5 FL 1.9 TDI Sport + Revochip remap

« Odgovor #29 poslato: 13. Feb, 2014. 23:50 »
DA DA.Neverotno al ima rupa na hidropodizacu kao da si burgijom busio a bregasta obrijana