0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Znači stigao ti je auto i uskoro počinješ da ga voziš? Čestitam! To je znači 3 meseca čekanja da stigne?Hvala ti na odgovoru. Baš me interesuje kakva će ti biti iskustva u vezi ležanja automobila u krivinama, a u poređenju sa Accord-om. Javi, molim.Ja čekam sajamske popuste i da vidim na sajmu u BG šta se još nudi.Pozdrav!
Poštovane kolege, jedno "stručno" pitanje, moliću fino! Brat pregovara oko kupovine nove Oktavije. Razmišlja o alarmu, kao o delu opreme. Taj alarm ugrađuju verovatno ovde, u nekom servisu, a ne u fabrici?Mišljenje o tom alarmu? Verovatno preporučujete i Zeder, uz to? Pošto košta Zeder, + - ?Hvala unapred i pozdrav svima!
Pozdrav, mene su kolege sa foruma savetovali da ne uzimam fabricki alarm posto se on lako provaljuje. Nisam uzimao nikakav ni aftermarket alarm, vec sam sto se zastite uzeo zeder i OBD.Zeder je bio ili 30k ili 36k, ne mogu sad tacno da se setim. Uglavnom izmedju 250 i 300 eura.
Konektor kojim se spaja laptop na motorni računar (ECU). Da bi sprečili lopova da upali auto bez ključa, ljudi sprovedu instalaciju za OBD na neko drugo mesto i/ili izmešaju žice. Uz adapter koji ima vlasnik (ali ne u autu jer ga lopov može pronaći), servis može da se poveže sa ECU, a lopov ne.
Brat pregovara oko kupovine nove Oktavije. Razmišlja o alarmu, kao o delu opreme. Taj alarm ugrađuju verovatno ovde, u nekom servisu, a ne u fabrici?Mišljenje o tom alarmu?
Lezo, pozdrav!Kakvi su ti utisci u razlici između ACCORD-a i Oktavije? Do sada si se sigurno navozao.
Evo me, jako jako sam zadovoljan, prostorom, lezanjem, sa svim sam prezadovoljan, presao sam oko 3000 za mesec dana, bas sam zadovoljan, DSG odlican, potrosnja prosecna od kad je imam 5.8 litara, sa hondom to nemamo imam jedino mozds neki utisak da je lak na njoj tanak, kamencic i ode, sto me je potreslo nekako na pocetku, razmisljas nemas je ni mesec dana, parkiras je u garazi i opet imam dve male sitne ogrebotine, koje me nerviraju, ali sta je tu je, bice ih jos na zalost. U svakom slucaju nisam se pokajao, lepo ju je voziti.Cao! Znaci ne lezi u krivini losije od Accorda, ako sam te dobro razumeo? Drago mi je, toga sam se bojao. Ja porucio 1.4TSI u Premium opremi. Jedino mi se ne svidja sto cu dobiti felne i gume 18", a toga nisam ljubitelj. I 17" na Akordu su mi mnogo. Moracu da nadjem nekoga ko to voli da se dzoramo.