0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.
Pumpa mora da se cuje, ili pri davanju kontakta ili vec pri otvaranju vozackih vrata (npr.kod mene na Golfu).
Prvo želim da pozdravim članove , jer sam nov ovde.Vozim Škodu Octaviu 1.6 TDI 110 ks i poslednjih mesec dana postoji mali problem.Letos su mi obrtaji bili 750 kada je palim hladnu. Sada kada je upalim ujutru broj obrtaja je nekad 1000 ili malo ispod 1000 na temperaturi 4 stepena.I kada je vozim dva sata i stanem negde opet su mi obrtaji na istom nivou.Kada je ugasim i kasnije nakon par sekundi upalim obrataji se vrate na 750.Tako da mi ništa nije jasno ?
Pozdrav,imam isti problem sa navedenim autom, ali i kad su okretaji povišeni slabije vuče (oko 30%). Auto je bio na diagnostici i nema nikakvih grešaka.Dragi 91, SNebo da li ste rješili problem ?
Mozda je tada u regeneraciji dpf , tada je normalno i da obrtaji skoce i da auto slabije vuce .
Pa to ne znaci da nije regeneracija. Gasenjem motora se regeneracija prekida. Ponovo ce se pokrenuti ne odmah nego kroz nekih 30-50-100 km, zavisno od procene ECU.