0 članova i 30 gostiju pregledaju ovu temu.
Bogami ja sam na nekoliko mazdi 6 se naplacao popravki na duplo manjoj km nego na skodi sa trenutnih 358000km. Pri tom na mazdi dpf u garanciji menjan na 101000km jer je kvar prijavljen pre 100000km, na 120 uklonjen i posle od 120 do 150000km problemi sa egr, protokomerom, prelivanje dizne, trula instalacija, problemi sa kocnicama (cilindri, kljesta, creva). Na drugoj maltane slicni kvarovi na malo vecoj km. Limarija ocajna. Na jednoj je odradjena dupla zastita voskom i nju sam sacuvao a druga kojoj nije uradjena, redovno prana je propala podosta. Sa skodom na vecoj km nista od toga jos osim sto joj je turbina uradjena i dpf skinut. Bas zbog pouzdanosti sam se vratio na skode jer me je mazda ostavila na putu 2x i od toga 1x u inostranstvu. A odrzavana bolje nego danas sto odrzavam kola.
ebga, izgleda da se na duže staze isplate samo japanci i amerikanci, ovo ostalo do isteka garancije a onda na oglasedrugar još vozi ćaletovu korolu, onu što je još mirko marjanović uvozio 1990. g
Ispravka: Ante Marković. A taj kog si naveo, kao član zlikovačke kamarile, nije ni bio do kolena poslednjem predsedniku savezne vlade niti zavređuje da mu se ime spominje, kao i ostatku ekipe.Inače, to su najbolje Korole ikada, žao mi je što nismo nekad davno imali para da je kupimo novu, verovatno bih je i danas vozio.
Niko nije spominjao Renault. Na našem Megane-u od 2009. do danas samo redovni servisi, kupljen nov u Srbiji, definitivno smo prezadovoljni.