0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.
da, sve raspad od auta ali si ih ipak imao nekoliko btw, mazda je predobar auto, uostalom kao i svaki japanaca kakve si ti kupovao krševe iznova i iznova ne bih komentarisao
Evo ja ću ga pomenuti. 2006 sam kupio Renault Lagunu II. 3 godine staru, od poznanika. 120k ns satu, 1.9 dci. Njega je služila sjajno. Mene je slomila. Zbog tog vozila sam proklinjao sudbinu. A bio sam upozoren
Vozim od 95 i promenio sam nesto automobila. Imao sam 2 sestice. Jedna je bila najlepsa na forumu i svim skupovima. Taj auto znam od prvog dana i problemi su krenuli jos pre isteka garancije. Ako je krs izasao iz fabrike onda sam i ja imao krs. A drugu sesticu sam imao uporedo i problemi su mi se pojavljivali uporedo. Posle toga sam rekao nikad vise mazda i vratio se na skodu. Do danas nisam zazalio. A zamerka skodi je sto na novoj oktaviji je Columbus los i baguvao je vise puta. To je univerzalni problem svih novih automobila koji su kompjuteri na tockovima.Moj prijatelj koji drzi servis zvanicno radi dosta novih mazdi, odrzava meni staru oktaviju. Imao je brdo skyactive mazdi za koje sam kaze da imaju ocajno lose motore. Mislim da ja imam u arhivi od starih telefona neke slike mazdi tek izaslih iz garancije kod njega bez motora jer se radi generalka. E sad ako su pored toga mazde predobri automobili, onda imas dobar prag tolerancije. I da dodam sta sam posedovao a ne vozio samo od mazdi: 2 sestice 6god, 2 mazde 323f koje ne bih komentarisao jer su stari automobili od kojih se i ocekuju problemi.
Koja su to americka vozila bila u posedu forumasa? Bas me zanimaju iskustva svih koji su ih posedovali. Otvorite dušu. Mozda i ja nabavim jedno..
Porediti 2 razlicita segmenta auta... Ima li ML mjesta vise od tog volva? Malo poredi po klasama.Mercedes S klasa i volvo S 80 recimoA e klasa i volvo s60...