Autor Tema: Kasko osiguranje, polisa, premija, ponuda, naplata, popravka...  (Pročitano 29145 puta)

Nikolagavijal, Djole1996 i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži sds21

Za nova vozila je Uniqa imala najbolju ponudu. Za polovna sa nekom specificnom opremom, koja je van kataloga, je meni samo AMS izasao u susret i osigurao auto na veci iznos, naravno uz vecu premiju.
  • Vozi: Skoda Rapid 1.0 TSI Drive MY2018, Skoda Fabia 1.2 TSI 2015

Na mreži maradona

Odg: Kasko osiguranje, polisa, premija, ponuda, naplata, popravka...
« Odgovor #76 poslato: 09. Okt, 2024. 17:08 »
Da li neko ima iskustva sa delimičnim/mini kaskom? Kolika je razlika u ceni u odnosu na full kasko? Neka preporuka za osiguravajuću kuću itd.
Istekao mi je full kasko i ne bih ga produžavao, pa gledam to kao alternativu.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Van mreže Buca

« Odgovor #77 poslato: 14. Apr, 2025. 20:50 »
Ljudi je l neko nekada prijavio 2 ili vise steta istovremeno?
  • Vozi: A7 octavia

Na mreži zzeelljjkkoo

На Ф3 сам имао тај случај, у пар дана се десило оштећење и предњег и задњег браника, и никако није могло да иде као једна штета.  :(
То сам решавао у Бугију.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže Buca

« Odgovor #79 poslato: 14. Apr, 2025. 21:54 »
Ja imam i trecu, pa cu sutra do bugija da vidim da li mi se isplati da neku sredim o svom trosku
  • Vozi: A7 octavia

Na mreži zzeelljjkkoo

И ја сам имао и трећу, и није ми се исплатило да је пријавим већ сам сам плаћао, а Буги ми је мало "попустио" цену јер сам решавао ове друге две.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Ljudi je l neko nekada prijavio 2 ili vise steta istovremeno?
Ja sam prijavio sve vidljive štete onda kada sam rešio da više ne produžavam kasko (2017). Ispalo je da ima mislim 4 ili 5 šteta. Onda sam sačekao još gotovo 3 godine (jer toliko jer rok za naplatu) i naplatio 3 najskuplje štete, naravno imao sam i učešće prema uslovima polise.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI Elegance+ 2008